Seksikkäissä alusvaatekuvissa poseeraava halvaantunut nainen haluaa antaa uudet kasvot vammaisuudelle

Polttareissaan halvaantunut morsian esiintyy rohkeissa alusvaatekuvissa antaakseen vammaisuudelle uudenlaiset kasvot.

Yhdysvaltalainen Rachelle Friedman Chapman, 29, halvaantui ja joutui pyörätuoliin, kun hänen ystävänsä tönäisi hänet leikkisästi veteen vain hieman ennen Rachellen häitä toukokuussa 2010. Hän löi päänsä ja sai vamman selkäytimeensä, joka aiheutti halvaantumisen rintakehästä alaspäin.

Viisi vuotta myöhemmin paljon on muuttunut. Rachelle meni naimisiin 32-vuotiaan Chris Chapmanin kanssa, sai tyttären sijaissynnyttäjän kautta ja löysi hiljattain rohkeutta riisuutua alusvaatteisilleen voimauttavaa sosiaalisen median kampanjaa varten.

Huomio hyviin puoliin

Onnettomuus vaikutti Rachellen itsetuntoon, sillä hänestä kirjoiteltiin onnettomuuden jälkeen loukkaavia kommentteja nettiin.

– Yhtäkkiä tajusin, että on olemassa ihmisiä, joiden mielestä en ollut seurustelukelpoinen. Alat katsoa itseäsi ja löytää asioita, joista et pidä, Rachelle sanoi People-julkaisun haastattelussa.

Kaikesta huolimatta hän on löytämässä tasapainon vartalonsa kanssa. Siksi hän päättikin todistaa itselleen ja kaikille muille, että hän ja muut vammaiset, voivat olla seksikkäitä.

Aviomiehensä kanssa ottamissaan kuvissa Rachelle poseeraa sängyllä erilaisissa seksikkäissä alusvaatteissa. Kuvia on jaettua sekä Facebookiin että Twitteriin.

rachelle1
"Kannustan kaikkia kertomaan sosiaalisessa mediassa jonkin asian, mitä he itsessään rakastavat yhdessä #WhatMakesMeSexy-hashtagin kanssa", Rachelle sanoo. Kuvakaappaus Daily Mailin sivulta.

– Toivon inspiroivani muita keskittymään asioihin, joita he itsessään rakastavat, eikä olemaan niin kriittinen. Kannustan kaikkia kertomaan sosiaalisessa mediassa jonkin asian, mitä he itsessään rakastavat yhdessä #WhatMakesMeSexy-hashtagin kanssa.

Elämää epävarmuuksien kanssa

Vaikka Rachelle on löytänyt rohkeutta esiintyä paljastavissa kuvissa, ei se tarkoita, että hän ei taistelisi epävarmuuksien kanssa. Erityisesti kuvissa näkyvä katetri aiheuttaa hänessä epävarmuutta.

– Minun täytyy hyväksyä se ja halusin näyttää ihmisille, että vaikka sinulla on se, sinun täytyy vain myöntää se. Se ei tarvitse määritellä sinua tai miltä näytät, hän sanoo People-julkaisulle.

– Haluan antaa vammaisuudelle erilaiset kasvot, Rachelle sanoo, ja toivoo, että hänen viestinsä tavoittaa myös naiset, joilla ei ole vammaa.

– Meissä kaikissa on vikoja ja meillä on paljon asioita meneillään, mutta ensimmäistä kertaa en piilottele katetriani. En piileskele enää.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat