Seksikäs punainen viettelee ja vihjailee – ota mallia tähdiltä!

Pikkujoulut ovat mitä oivallisin tilaisuus panostaa pukeutumiseen ja mikäpä olisikaan osuvampi värivalinta joulukuun kynnyksellä kuin punainen? Löydä AVAn kokoamista punaisista mekoista oma suosikkisi ja käytä sitä inspiraationa täydellisesti istuvan pikkujouluasun suunnittelussa!

Sanotaan, että pikkujouluihin kuuluu pukeutua pikkumustaan. Piristystä kylmeneviin ilmoihin hakevan on kuitenkin syytä pitää mielessään pukeutumisneuvoja Kikka Sepän viisaus: . Joulun lähestyessä yksi kauteen täydellisesti soveltuvista väreistä onkin punainen, joka taipuu yllättävän erilaisiin asuihin.

AVAn kyselyssä , kun kyse on pikkujouluista. AVA kokosi yhteen näyttävimmät punaiset mekot, joita tähtien yllä on viime viikkoina nähty, jotta jokainen pikkujouluasuunsa panostava voisi poimia itselleen sopivia vinkkejä omaan asuunsa punaisten mattojen ammattilaisten tyyleistä.

Kohtalokas tummanpunainen tekee vaikutuksen

Kuka väittää, että punaisen tulisi olla kirkas? Tummanpunainen on erityisen kohtalokas värisävy, joka tekee varmasti vaikutuksen pikkujouluissa. Tummanpunainen antaa kantajastaan myös hyvin arvokkaan vaikutuksen, joten tähän talviseen väriin turvautuvan ei tarvitse pelätä sortuvansa asumokiin. Jotain uutta tyyliinsä havittelevalle maanläheisissä sävyissä tavallisesti viihtyvälle naiselle tummanpunainen on tänä vuonna ehdoton ykkösvalinta.

Rohkeat materiaalit ovat kokeilemisen arvoisia

Pikkujouluissa on vihdoin lupa kokeilla räväkämpiä asuja! Jos tuntuu siltä, että vuoteen ei tunnu mahtuvan montaakaan päivää, jolloin saisi sonnustautua asuihin, jotka ovat yliampuvia useimpiin tilaisuuksiin, mutta jotka kuuluvat suosikkeihisi, kokeile juuri niitä asuja pikkujouluissa. Tähtien esimerkin mukaisesti muun muassa nahka, höyhenet ja pitsi sopivat pikkujoulujen leikkisään luonteeseen kuin nakutettu.

Näyttävät värisävyt kääntävät katseet

Vaikka asu olisi muuten hyvin klassinen tai yksinkertainen, kääntyvät katseet myös upeasti hehkuvan värin avulla. Valitsemalla satiinisen kimmeltävän mekon tai uskaltautumalla kirkkaanpunaiseen leninkiin takaat sen, ettei upea ulkomuotosi jää keneltäkään huomaamatta. Punainen on pikkujoulujuhlijoiden onneksi yksi niistä väreistä, joista on tarjolla lukematon määrä erilaisia sävyjä – kirkkaanpunaisesta vielä kirkkaampaan punaiseen.

Parhaiden puolien esittely ei tarkoita mauttomuutta

Älä pelkää esitellä upeaa vartaloasi! Pinnan paljastaminen on usealle kirosana, mutta on hyvä muistaa, että esimerkiksi pikkujouluissa on täysin sallittua esitellä vartalonsa parhaita puolia näyttävässä asussa. On tärkeää pitää mielessä myös se, että seksikkyys ei todellakaan kulje aina käsi kädessä sen kanssa, kuinka avoin kaula-aukko asussa on, sillä seksikkyys syntyy jo pienistäkin elementeistä: upeaa siluettia voi korostaa tyköistuvalla asulla ja väljään leninkiin voi tuoda seksikkään vivahteen kiusoittelevalla kaula-aukolla.

Minkälainen pikkujouluasu on sinun mieleesi? Kommentoi alle!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja