Seksiä yläilmoissa – opettajalle potkut

Laskuvarjo-opettaja harrasti seksiä yläilmoissa kiinnittääkseen radiotähti Howard Sternin huomion. Touhulla oli kuitenkin nolo loppu, huffingtonpost.com uutisoi.

Yhdysvaltalaispariskunta on vienyt seksin harrastamisen aivan uudelle tasolle. Erotiikka-alan ammattilainen Alex Torres on nimittäin harrastanut seksiä yläilmoissa. Torresin kumppani, laskuvarjohyppykoulu Skydive Taftin vastaanottoapulainen Hope Howell ei ujostellut, kun Torres halusi kuvata aivan uudentyyppisen erotiikkavideon. Videolla Torres ja Howell harrastavat seksiä lentokoneessa, jonka jälkeen he hyppäävät laskuvarjolla taivaalle.

Howell, joka opettaa myös laskuvarjohyppäämistä, halusi videollaan kiinnittää radiotähti Howard Sternin huomion. Hauskuus loppui kuitenkin lyhyeen, kun ilmailuviranomaiset käynnistivät asiasta tutkinnan. Seksiä harrastaneet Torres ja Howell liikehtivät nimittäin lentokoneessa sen verran lähellä pilottia, että touhu näyttää olleen riski lentoturvallisuudelle. Lopulta syytteet kuitenkin haudattiin.

Videon kuvaamiselle oli Skydice Taftin omistajan David Chrouchsin lupa, mutta sittemmin mies erotti Torresin. Howellin erottamista pohditaan yhä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Paul Matthew Photography

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja