Seksiä pukuhuoneessa – Personal trainerin paljastukset

Yhä suurempi joukko ihmisiä käy erilaisissa kuntokeskuksissa, jumpissa ja kuntosaleilla. Monilla on oma henkilökohtainen liikunnanohjaajansa, personal trainer. Oman valmentajan kanssa suhde on usein hyvinkin läheinen. Personal trainer paljastaa sen, mitä asiakkaille ei kerrota.

– Treenaaminen yhdessä asiakkaan kanssa on erittäin fyysistä ja asiakasta joutuu usein koskettamaan ja muutenkin olemaan lähellä. Ei siis liene ihan mahdotonta, että toisinaan sitä hieman ihastuu.

– Moni asiakas kaipaa huomiota ja sitähän me hänelle annetaan. Pidemmän asiakassuhteen aikana välit usein lähentyvät. Toisinaan yllätyn itsekin, kun asiakas ehdottaakin jotain henkilökohtaisempaa.

– Tunnen sellaisiakin ohjaajia, jotka tarkoituksella flirttailevat asiakkaiden kanssa. Kun olin nuorempi itsekin pelailin sitä peliä. Meillä oli muutaman jätkän kanssa kilpailu kauniista naisasiakkaista. Voin kyllä sanoa, että pidemmässä asiakassuhteessa seksin onnistumisprosentti on hyvin lähellä sataa. Olen saanut yhdet pakit eräältä lumoavan kauniilta naiselta. Se harmitti pitkään. Nykyään en enää pelaa tuommoista peliä, sillä olen löytänyt rinnalleni sen oikean.

Hiki-Hilma ja muita lempinimiä

– Me olemme nimenneet salin vakiokävijät. Annamme heille huvittavia lempinimiä, kuten Haisuli, Hiki-Hilma tai Anorektikko-Anna. Noloa on, kun joskus vahingossa lipsauttaa kutsumanimen asiakkaalle. Pahimpia ei ehkä tule lipsauteltua, mutta erästäkin asiakasta päätimme kutsua Pekaksi, kun se oli semmoinen peruspekka ja kukaan ei ikinä muistanut sen nimeä. Ja pitihän se sitten lipsauttaa asiakkaalle.

– On välillä vaikeaa olla arvostelematta asiakkaiden ulkonäköä. Mutta toisaalta sitähän teen ihan ammatiksenikin. Minun odotetaan näkevän vartalon puutteet ja heikkoudet.

Ärsyttävin asiakas on...

– Ärsyttävimmät asiakkaat ovat sellaisia kaikki-mulle-heti-nyt -tyyppejä, jotka käyvät salilla ehkä kerran tai kaksi ja odottavat näkyviä tuloksia ilman että oikeastaan tekevät yhtään mitään. Myös sellaiset tyypit ottavat päähän, jotka rankaisevat itseään aivan liikaa. Pitää muistaa syödä hyvin ja pitää välillä lepopäiviä. Keho ei muuten voi hyvin ja sekään ei ole kaunista.

Kuvien henkilöt eivät liity juttuun.


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja