Mainos

Seksi muun kuin oman kumppanin kanssa kiinnostaa – ainakin haaveissa

Helmen lukijat kertoivat, haaveilevatko he seksistä muiden kuin oman kumppaninsa kanssa. Vastauksista päätellen seksi vieraan kanssa on yleinen fantasia!

Käynnissä on kuuma hetki miehesi kanssa, mutta fantasioit samalla, että sinua intohimoisesti suuteleva mies olisikin oman kullan sijaan Brad Pitt. Tuttua? Varsin monelle. Muista fantasioiminen itsekseen tai seksin aikana on yleinen tapa tuoda piristystä esimerkiksi pitkään parisuhteeseen. Suurin osa Helmen kyselyyn vastanneista myöntää fantasioivansa seksistä myös muiden kuin oman kumppaninsa kanssa.

43 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi haaveilevansa seksistä muiden kanssa. 30 prosenttia vastasi puolestaan haaveilevansa joskus seksistä vieraan kanssa, mutta pitävänsä itsensä aisoissa. 26 prosenttia kieltää haaveilevansa seksistä muun kuin oman kumppaninsa kanssa.

Haaveita muista – jatkuvalla syötöllä!

Suurin osa kyselyyn vastanneista kertoi rehellisesti haaveilevansa seksistä muiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että omaa kumppania oltaisiin silti valmiita pettämään. Osan mielestä kumppani, joka tulee puolisonsa fantasioista mustasukkaiseksi, on jäänyt lapsen tasolle.

– Jos näen ruokakaupassa syötävän hyvän näköisen miehen tai kollegani jostain syystä jää pyörimään mieleeni, niin käytän häpeilemättä näitä mielikuvia hyväkseni sängyssä oman mieheni kanssa. Seksielämä pysyy virkeänä, kun ei asetu aina samoihin rutiineihin edes pään sisällä.

– Ehdottomasti en ikinä pettäisi kumppaniani, mutta haaveilen jatkuvasti muista miehistä. Ja erityisen paljon pidän katsella komeita miehiä. Töissä, kaupassa ja kaupungilla. Missä vaan.

– Ne, jotka väittävät, etteivät halua seksiä muiden kuin kumppaninsa kanssa, joko elävät täyttä elämää "sen oikean" kanssa (onnea heille!) tai ovat aivan armottoman estyneitä seksuaalisesti. Haaveilussa ei ole mitään väärää tai haitallista. Kaikkea ei voi saada ja normaalilla terveellä järjellä varustettu ihminen ymmärtää tämän. Sellaiset ihmiset, jotka suuttuvat siitä, jos saavat jotenkin tietää, että kumppani on ajatellut jotakuta toista, elävät vielä henkisesti lapsen tasolla. He ajattelevat kuvitelmien ja fantasioiden olevan tosielämää. On eri asia rakastella kumppanin kanssa kuin masturboida yksikseen. Minulla on oikeus yksityisiin ajatuksiin ja niin on vaimollanikin. Vaimoni on useita kertoja kertonut fantasioineensa muista, aivan kuten minäkin. Mutta ei se minun rakkauttani häneen vähennä, koska teot ovat eri asia kuin ajatukset. Sitä paitsi sehän virkistää petielämääkin, kun soveltaa fantasioidensa ajatuksia omaan seksielämään vaimon kanssa!

Vain mielikuvissa

Yli 30 prosenttia vastaajista haaveilee seksistä muiden kanssa joskus, vaikka pääosaa fantasioissa näytteleekin oma kumppani. Fantasioissa seksiä voi harrastaa esimerkiksi seksikkään näyttelijän kanssa, jonka roolisuoritus on tehnyt vaikutuksen jossakin elokuvassa.

– Haaveilen tietysti! Voi miten monia miehiä olenkaan ajatellut. Joku upea uros... vaikka ei tuossa omassa ole todellakaan vikaa! Mutta ei tarvitse lähteä vierasta kokeilemaan.

– Saatan joskus hurahtaa vaikka johonkin näyttelijään tai hänen roolihahmoonsa, oikein kovastikin. Tämä menee sitten muutamassa viikossa ohi, mutta nautin niin kauan kuin sitä kestää. Mutta vain mielikuvituksessani.

Uskollinen jopa fantasioissa

Reilut 26 prosenttia vastaajista väittää haaveilevansa vain omasta kullastaan myös fantasioissaan. Toisaalta tällainen ajattelu saattaa aiheuttaa myös mustasukkaisuutta – osa vastaajista toivoisi myös puolisoltaan "uskollisuutta" fantasioissa.

– En ajattele muita, en seksuaalisesti katsele muita, en halua muita! Ennen olen pitänyt normaalina sitä, että voi joskus leikitellä ajatuksilla, mutta nykyään minulla on elämässä henkilö, joka riittää minulle. Valitettavasti suvaitsevaisuuteni on alkanut rajoittua ja olen huomannut vaativani kumppaniltani samaa. Ei katsella, ei ajatella, ei haaveilla kuin toisistamme... Voi kunpa sellainen voisi olla mahdollista.

– Mieheni tyydyttää minut yli sataprosenttisesti. Hän keksii jatkuvasti uusia tapoja siihen ja kuuntelee fantasioitani ja uskaltaa myös toteuttaa ne.

– Oma kumppanini tuntee eroottiset tarpeeni ja tietää, miten minut parhaiten tyydytetään.

– Olen seurustellut nykyisen miesystäväni kanssa lähes kolme vuotta ja meillä menee sängyssä tosi hyvin, nautimme täysillä. Aikaisempien miesystävieni kanssa haaveilin seksistä muiden kanssa, nyt ei tule muut kuin rakkaani mieleen.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.