Sekoiluvideoita, väkivaltaa ja rattijuopumuksia – julkkisten kova elämä

Tähteys, menestys ja suuret tulot eivät tuo pelkkää autuutta, vaan ne voivat sekoittaa elämän täysin. Tähtien sekoilun voi laukaista myös rakastuminen.

Näyttelijä Charlie Sheen on ollut otsikoissa päihdeongelmiensa vuoksi yhä tihenevään tahtiin. Viimeisimmät kuulumiset Sheenistä kertovat, että hänen vaimonsa Brooke Mueller hankki miehelle lähestymiskiellon.TMZ-sivuston mukaan mies on uhkaillut työntävänsä paperiveitsen vaimonsa silmään. Riutuneen näköinen Sheen kieltää uhkailleensa vaimoaan.

Mies on hakenut apua ongelmiinsa, mutta mokailuputkelle ei näy loppua. Sheenin elämässä ovat katkolla niin Miehenpuolikkaat -ohjelman tuotanto, avioliitto kuin lasten huoltajuuskin.

Miehenpuolikkaidenkahdeksannen kauden oli tarkoitus sisältää 24 jaksoa. Charlie Sheen joutui sairaalahoitoon tammikuussa 2011, kun hänellä esiintyi kovia vatsakipuja 36 tunnin juhlimisputken jälkeen.

Jaksojen määrä laski miehen poissaolon vuoksi kahteenkymmeneen, ja sarjan tuotannon oli tarkoitus jatkua helmikuussa 2011, kun näyttelijä palaisi vieroitushoidosta. Sheen jatkoi törppöilyään haukkuen muun muassa sarjan tuottaja Chuck Lorren, ja nyt tuotantokaudella tuotetaan vain jo tehdyt 16 jaksoa.

Normaalisti kuvaukset jatkuisivat uudella tuotantokaudella elokuussa, mutta tällä hetkellä sarjan tulevaisuudesta ei ole varmaa tietoa. Uusimpien huhujen mukaan Sheenin tilalle on hankittu jo uusi näyttelijä.

Värikäs naistausta

Sheenin menneisyys on muutenkin värikästä. Hän on näyttelijän työnsä ohessa ollut otsikoissa muun muassa prostituoidun vakioasiakkaana, pornonäyttelijän seurustelukumppanina sekä lyhyiden avioliittojensa vuoksi.

Mies on ollut naimisissa kolme kertaa. Ensimmäinen vuoden avioliittoyritys tapahtui Donna Peelen kanssa. Seuraavaksi mies oli naimisissa kolme vuotta näyttelijä Denise Richardsin kanssa. Nyt lähes kolme vuotta kestänyt liitto kiinteistövälittäjä Brooke Muellerin kanssa on päättymässä, sillä pariskunta on hakenut avioeroa, ja se astuu virallisesti voimaan keväällä 2011.

Hullua rakkautta

Näyttelijä Mel Gibson on niin ikään ollut ongelmissa alkoholin vuoksi. Vuonna 2006 Gibson pidätettiin rattijuopumuksesta. Poliisilta vuotaneen raportin mukaan Gibson lausui muun muassa juutalaisvastaisia kommentteja poliiseille, ja kehui naispoliisin rintoja. Gibsonin törttöilyistä nousi kohu, ja mies onkin pyytänyt tyhmyyksiään anteeksi julkisesti kahdesti.

Näyttelijä Tom Cruise villiintyi vuonna 2005 ollessaan Oprahin vieraana. Mies kertoi olevansa rakastunut tyttöystäväänsä Katie Holmesiin ja pomppi onnellisuushuumassaan Oprahin sohvalle. Nykyään pariskunta on naimisissa, mutta Cruise ei ole julkisesti pomppinut sohvilla myöhemmin.

Nuorena pop-tähdeksi noussut Britney Spears kävi hermoromahduksen partaalla ja sekoili myös päihteiden kanssa. Nainen myös ajoi päänsä kaljuksi vuonna 2007. Nykyään Spearsilla menee hyvin. Tähden isä hoitaa Britneyn raha-asiat, ja juuri isän auttavan käden vuoksi naisen omaisuus on kasvussa.

Roolimalli hukassa

Baywatch-tähti David Hasselhoff on mokaillut monesti, eikä miehen ole onnistunut toimia hyvänä roolimallina lapsilleenkaan. Suurin viimeaikainen kohu syntyi siitä, kun Hasselhoffin tytär kuvasi isänsä pyynnöstä videon tämän toilailuista. Filmillä mies makaa humalassa lattialla ja syö hampurilaista.

Hasselhoff oli pyytänyt lapsiaan kuvaamaan toilailunsa, jos hän retkahtaa, jotta voisi myöhemmin nähdä millainen on humalassa. Mies on pidätetty useasti rattijuopumuksesta, ja kerran häneltä on evätty pääsy lennolle sekavan tilansa vuoksi.

Lähteet: http://uk.eonline.com, http://celebs.allwomenstalk.com, www.wikipedia.fi, www.tmz.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja