Seitsemättä kertaa putkeen turpiin – näin JYP-valmentaja kommentoi syöksyä

Lehdistötilaisuus: Ilves - JYP 2:53
Mikko Heiskanen: JYP ei vielä ansaitse tämän enempää

JYP hävisi murheellisesti jo seitsemännen kerran peräkkäin SM-liigassa, kun Ilves piti pisteet Tampereella 2–1-lukemin. JYP-päävalmentaja Mikko Heiskasen mukaan aikaa ei ole hukattavaksi.

Heiskanen korosti, että tuleva viikko on joukkueelle äärettömän tärkeä. JYP pelaa ensi viikolla HIFK:ta ja Jukureita vastaan. 

– Yhtään päivää, yhtään hetkeä tai yhtään treeniä ei voida enää hukata, Heiskanen painotti tappioon päättyneen Ilves-ottelun jälkeen.

Katso Ilves-JYP-ottelun lehdistötilaisuus pääkuvan videolta.

Jukka Rautakorven korvannut Heiskanen on luotsannut joukkuetta seitsemän ottelun tappioputken ajan. Tuoreen päävalmentajan ensimmäinen voitto antaa edelleen odottaa itseään. 

– Uskon, että se on ansaittua. Sen verran tässä on turbulenssia. Voitot ja onnistumiset tulevat sitten, kun me ansaitaan ne. Vielä ei olla ansaittu, Heiskanen jatkoi.

Ilves katkaisi JYP-voitolla oman kolmen ottelun mittaan venyneen tappioputkensa. Joukkueen maaleista vastasivat Matias Mäntykivi ja Niklas Friman. JYPin ainokaisen iski Reid Gardiner.

Tamperelaisnippu on Liigan kärjessä tasapisteissä Tapparan kanssa. Kirvesrinnoilla on tosin neljä ottelua vähemmän pelattuna. JYP on koko sarjan viimeistä edellisenä.

Lue myös:

    Uusimmat