Seiska: Viivi Pumpanen avioitui kiekkoilijarakkaansa kanssa

Possea tähdittävä Viivi Pumpanen kertoo työntäyteisestä kesästään:"Mulla on aika tavallista elämää" 6:23
Viivi Pumpanen kertoi työntäyteisestä arjestaan viime syksynä

Possen juontaja ja vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen avioitui perjantaina jääkiekkoilijarakkaansa kanssa, uutisoi Seiska.

Posse-juontaja ja vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen avioitui puolisonsa jääkiekkoilija Otso Rantakarin kanssa perjantaina 30. heinäkuuta.

Asiasta uutisoi Seiska, jonka mukaan Helsingin tuomiokirkossa perjantaina iltapäivällä järjestettyyn vihkitilaisuuteen osallistui liuta julkkisvieraita, joiden joukossa oli muun muassa Pumpasen Posse-kollegoja.

Pariskunta on pitänyt yhtä jo useamman vuoden ajan. Pumpanen kertoi parin kihlauksesta MTV Uutisille viime vuoden tammikuussa. Hän sanoi tuolloin, ettei tahdo tuoda yksityiselämäänsä julkisuuteen, mutta kommentoi kuitenkin lyhyesti ilouutista.

– Olen onnellinen, Pumpanen kertoi säkenöiden.

Suorat Posse-lähetykset starttaavat syyskuussa MTV3-kanavalla. Suosikkisarjan uudella kaudella nähdään Pumpasen lisäksi Kalle Lamberg, Veronica Verho, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä ja Kalle Lamberg.

27-vuotias sulhanen on edustanut SM-liigassa tamperelaista Tapparaa. Viimeisimmäksi hänet on nähty KHL-joukkue Neftehimik Nižnekamskin riveissä, ja Rantakari on päässyt näyttämään kykyjään myös Suomen maajoukkueessa.

Posse mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla syyskuussa

Lue myös:

    Uusimmat