Sebastian Tynkkysen katkera tilitys Soinista: "Pitkään minä sinua palvoin, pidempään tulen sinuakin suomalaisille pahoittelemaan"

Aikaisemmin muun muassa perussuomalaisten nuorten puheenjohtajana toiminut Sebastian Tynkkynen arvostelee Timo Soinia viiltävin sanankääntein.

Tynkkynen kommentoi perussuomalaisten eilistä hajoamista ja uuden eduskuntaryhmän muodostamista blogissaan

– Sinulle ei aito demokratia kelpaa. Tosin sanoithan jo aikaisemmin, että Suomi ja Turkki jakaisivat samat demokraattiset arvot. Sinä ja itsevaltainen Erdogan jaatte, Sebastian Tynkkynen sivaltaa.

Tynkkysen vuodatus on kirjoitettu Timo Soinin pitämää blogia mukailevalla tavalla. Hän arvostelee Soinia myös takinkäännöstä ja siitä, että tämä uhrasi perussuomalaiset.

Sebastian Tynkkysen mukaan soinilaiset jäivät ratkaisunsa vuoksi keskustan ja kokoomuksen panttivangeiksi ja alamaisiksi. Hän viittaa kirjoituksessaan myös Soinin uskonnolliseen vakaumukseen.

– Sanoit plokissasi 3.6, että ”pidät loikkareita luusereina”. Sillä mitalla, millä mittaat, sinua tullaan mittaamaan – sinähän Jumalan miehenä tunnet Raamatun, vaikka eduskuntaryhmän ja puoluehallituksen kokouksissa perkelettä ja saatanaa huusitkin.

Tynkkynen kysyy myös Soinilta, mitä jää jäljelle, jos pettää itsensä.

– Kavaltamansa puolueen tukisäätiö. Mutta Timo sinun ja Juudaksen ero on se, että sinä et palauta edes hopearahoja.

Sebastian Tynkkynen kertoo lähteneensä politiikkaan mukaan juuri Soinin kaltaisten ihmisten vuoksi. Hänen mukaansa Soinin kaltaiset poliitikot vievät suhmuroinnilla ja oman edun tavoittelulla tavallisten kansalaisten uskoin politiikkaa kohtaan.

Tynkkynen päättää blogikirjoituksensa katkeriin toteamuksiin.

– Pitkään minä sinua palvoin, pidempään tulen sinuakin suomalaisille pahoittelemaan. Olet poliittisen historian suurin huijari. 

8:47

7:30

8:48

8:56

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja