Sebastian Ahoa piinasi sama ongelma vuosia: "Oli pakko löysätä" – erityinen ratkaisu päätti vaivat

NHL-tähti Sebastian Ahon varusteissa yllättäviä seikkoja – ”Seitsemän vuotta sama” 2:25
Sebastian Aho kertoo omien varusteidensa erikoisuuksista.

Vuosia piinannut vaiva sai NHL:ssä pelaavan Carolina Hurricanesin suomalaistähden Sebastian Ahon reagoimaan ja tekemään muutoksia varusteisiinsa.

Monet jääkiekkoilijat tuunaavat omia varusteitaan itselleen mieluisiksi monellakin eri tavalla. Osa puolestaan tyytyy suoraan valmistajilta saamiin tuotteisiin, eivätkä kyseiset pelaajat tee niihin omia muutoksiaan.

Yksi omia varusteitaan muovaava suomalaistähti on Sebastian Aho, joka on jo useamman kauden ajan muotoillut omat luistimensa vuosia jatkuneen piinaavan ongelman vuoksi.

– Kaikki luistimet painoivat teinivuosista tuohon toiselle NHL-kaudelle asti. Joka erätauolla oli pakko löysätä luistimia. Aina painoi ihan hulluna, Aho kertoo NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa.

Ongelmaan löytyi lopulta ratkaisu, kun Ahon luistimet muotoiltiin täysin suomalaisen jalkaan sopivaksi.

– Kipsattiin jalka ja kipsin mukaan tehtiin luistin. Luistimeni on ihan täysin kustomoitu. On ihan sama, miltä se näyttää päältä, se on aina minun oma mallini. Se auttoi minua aika paljonkin. Toki tuossa kun 82 peliä sitoo niitä ja pleijarit päälle, niin kyllä se välillä painaa pakostikin, Aho naurahtaa.

Mitä erikoista Sebastian Ahon mailassa on? Katso vastaus pääkuvan videolta.

NHL-tähdet feat. Siim on suomalaisten NHL-pelaajien syvähaastatteluista koostuva ohjelmasarja. Sebastian Ahon jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat