Sebastian Aho paljastaa myhäillen: Saa NHL-tuomareilta erityiskohtelua – pieni ele riittää

Sebastian Aho paljastaa: Saa tuomareilta pientä erikoiskohtelua kokeneena NHL-tähtenä 2:55
Sebastian Aho paljastaa: Saa tuomareilta pientä erikoiskohtelua kokeneena NHL-tähtenä.

Suomalaistähti Sebastian Ahon mukaan kokeneilla pelaajilla on hieman enemmän liikkumavaraa tehdä koiruuksia jääkiekon NHL:n aloitusympyröissä. 

Aho, 26, pelaa nuoresta iästään huolimatta jo kahdeksatta kauttaan NHL:ssä. Lähes 600 runkosarjaottelun hyökkääjää voidaan siis kutsua jo hyvällä syyllä kokeneeksi peluriksi taalakaukaloissa. 

Siinä missä Aho joutui nuorempana NHL-konkareiden erityisvapauksien uhriksi esimerkiksi aloitusympyrässä, on hän nyt itse spesiaalikohtelun piirissä. 

– Niin se vain menee, Carolina Hurricanesin kärkipelaaja tunnustaa NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa.

Aho kuitenkin linjaa, etteivät tuomarit anna kokeneiden pelaajien tehdä aloituksissa mitä tahansa, vaan kyse on pääasiassa pienistä asioista. Aho myös korostaa, että asemaa voi edistää omalla käytöksellään.  

– Jos on käynyt kysymässä (tuomarilta), että "miten menee" nimellä oikein, niin sitten ehkä… , Aho heittää ja saa Liivikinkin repeämään nauruun. 

Aho on merkitty mies NHL:ssä. Miten hän varmistaa sen, etteivät vastustajat pääse hänen ihonsa alle? Suomalaistähti mainitsee tässä kohtaa myös päävalmentajansa hyvän vinkin. Kuuntele Ahon kommentit yllä olevalta videolta.  

NHL-tähdet feat. Siim on suomalaisten NHL-pelaajien syvähaastatteluista koostuva ohjelmasarja. Sebastian Ahon jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat