"Se on ikään kuin tyhjä taulu"– Tätä tonttia myydään Piilaaksossa 9 miljoonalla dollarilla, välittäjä perustelee hintaa erikoisella syyllä

Uskomatonta mutta totta: Kalifornian Palo Altossa pelkästä tyhjästä tonttialueesta voidaan pyytää jopa yhdeksän miljoonaa dollaria.

Kaliforniassa sijaitseva Palo Alton kaupunki on osa Piilaaksoa, joka tunnetaan yhtenä maailman suurimmista teknologiakeskittymistä.

Alueella sijaitsee muun muassa Applen, Facebookin ja Teslan pääkonttorit sekä tunnettu ja arvostettu Stanfordin yliopisto.

Kiitos teknologiakeskittymän, ovat kaupungin asuntojen ja tonttien hinnat myös nousseet pilviin.

Toistaiseksi räikein esimerkki lötyy Palo Alton Bryant Streetiltä, jossa kaupataan pelkkää 1000 neliön tonttialuetta käsittämättömään 9 miljoonan dollarin hintaan.

Vaatimattoman näköisellä aidatulla tontilla ei käytännössä seiso mitään muuta kuin kaksi isoa tammea.

Se on kallis koska se on tyhjä

Tonttia kauppaava välittäjä Adam Touni ei ole lainkaan tällä hetkellä huolissaan siitä, etteikö kyseinen tontti menisi kaupaksi.

Hänen mukaansa alueelta asuntoa havittelevat arvostavat tällä hetkellä tyhjää tonttia huomattavasti enemmän, kuin valmista taloa.

– Sillä on arvoa, koska siellä ei ole rakennusta. Moniin täällä sijaitseviin koteihin ei saa koskea. Tässä onkin tarjolla ikään kuin tyhjä taulu, Touni kertoo.

Viehättävyyttä tontille luo myös se, että naapurusto on pullollaan muiden multimiljonäärien asuntoja. Myös Apple-perustaja Steve Jobsin tiedetään asuneen ennen kyseisellä alueella.

Lähde: KameraOne


Lue myös:

    Uusimmat