Schumi mielissään Massan annettua tilaa

Formula ykkösten Saksan GP:n voittanut Ferrarin Michael Schumacher oli kisan jälkeen tyytyväinen siitä, ettei tallikaveri Felipe Massa uhannut hänen voittoaan.

Massalla olisi ollut ensimmäisten varikkokäyntien jälkeen mahdollisuus yrittää ohitusta. Toisena ajanut brassikuski teki oman varikkokäyntinsä 19. kierroksella ja selviytyi siltä nopeammin kuin kierrosta myöhemmin kärkipaikalta pysähtynyt Schumi. Saksalaistähti oli mielissään, kun Massa tyytyi kiltisti toiseen sijaan.

- Meillä oli mukava tilanne ensimmäisten varikkokäyntien jälkeen. Jouduin ruuhkaan sillä kierroksellani, jolta tulin varikolle, kun taas hänellä oli vapaa rata ja tietenkin uudet renkaat. Hän tuli aivan kantaani. Minun täytyi ottaa kakkosmutkaan sisälinja, mikä tarkoitti, etten päässyt ajamaan siitä ulos kovinkaan hyvin, jolloin hän nousi suoralla rinnalleni. Onneksi hän otti tilanteen varman päälle ja säilytimme sijoituksemme, Schumi kiitteli.

Massa ei halunnut vaarantaa Ferrarin kaksoisjohtoa.

- Tilanne oli erittäin tiukka, kunnes hän pääsi normaalille ajolinjalle. Olisi ollut minulta typerää tehdä jotain aggressiivista sillä hetkellä kisamme muuttamiseksi, joten päätin ajaa tilanteen turvallisesti, Massa kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat