Schumacherin vaimo Corinna lähestyi F1-faneja viestillä: "Noudatamme Michaelin toivetta, hän on parhaissa käsissä"

1:54
Videolla Mika Häkkinen pohtii Michael Schumacherin perintöä F1-sarjalle tuoreessa haastattelussa.

Jo viisi vuotta onnettomuutensa jälkeen julkisuudelta piilossa olleen F1-tähti Michael Schumacherin vaimo Corinna on julkaissut perheen nimissä päivityksen mestarikuskin 50-vuotispäivän alla.

Schumacherin syntymäpäivää juhlitaan 3. tammikuuta. Seitsenkertainen maailmanmestari loukkaantui vakavasti reilut viisi vuotta sitten lasketteluonnettomuudessa Ranskan Alpeilla.

Päivää ennen F1-tähden juhlapäivää hänen tukenaan koko ajan ollut vaimo Corinna Schumacher tervehti faneja Facebook-viestillään.

– Olemme onnellisia, että juhlimme huomenna Michaelin 50-vuotissyntymäpäivää ja haluan kiittää teitä sydämeni pohjasta, että saamme tehdä sen yhdessä, Corinna Schumacher kirjoittaa.

Perhe on antanut vuosien saatossa hyvin vähän tietoa Schumin tilasta. Tähän Corinna ei lupaa vieläkään muutosta, mutta kertoo hoidon jatkuvan hyvänä.

– Voitte olla varmoja, että hän on parhaissa käsissä ja että teemme kaiken mahdollisen auttaaksemme häntä.

– Pyydän teitä ymmärtämään, että noudatamme Michaelin toivetta ja pidämme näin herkän aiheen, kuten terveystilanne on, niin kuin se on aina ollut, yksityisenä, vaimo jatkaa.

Schumacherin perhe avaa torstaina F1-tähden virtuaalimuseon, joka toimii virallisen sovelluksen kautta. Schumin menestystä on juhlittu viime vuodesta lähtien myös Kölniin perustetun perinteisen museon kautta.

MTV Urheilun Formulasirkus vieraili Schumi-museossa viime kesänä:

3:54

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja