Schumacherilta mahtava taidonnäyte! Saksalainen teki komean tempun voitossaan Monzassa

Prema Racingin Mick Schumacher säväytti Italian Monzan lauantaisessa F2-kilpailussa ilmiömäisellä lähdöllään ja nousi lopulta voittoon.

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Schumacher starttasi kisaan seitsemäntenä, mutta ampaisi liikkeelle kuin raketti ja puristi heti kättelyssä kakkossijalle.

UNI-Virtuosi Racingin Callum Ilott johti kilpailua, mutta putosi taaemmas, kun hänen autonsa sammui varikkopysähdyksen yhteydessä. Ilottilla tuhraantui runsaasti aikaa ennen kuin hän pääsi takaisin radalle.

Schumacher otti samalla kärkipaikan ja piti sen loppuun saakka. ART Grand Prix'n Christian Lungaard ajoi toiseksi ja Hitech Grand Prix'n Luca Ghiotto tuli kolmanneksi.

Voitto oli Schumacherille kauden ensimmäinen. 21-vuotias saksalainen oli aiemmin tällä kaudella sijoittunut kahteen kertaan toiseksi – viimeksi edellisessä kisassa Belgian Spassa. Schumacher on yltänyt nyt neljässä peräkkäisessä kisassa palkintokorokkeelle.

Schumacher nousi samalla sarjan tiukentuneessa pistetilanteessa kolmanneksi. Sarjan kahta kärkisijaa hallussaan pitävät Preman Robert Schwartzman ja UNI-Virtuosin Callum Ilott ovat kumpikin vain kolmen pisteen päässä.

Seuraava F2-kisa Monzassa käydään huomenna sunnuntaina. Lähetys C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa käynnistyy kello 12.05.