Scarlett Johansson ja Sean Penn kähmivät toisiaan julkisesti!

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johanssonin ja Sean Pennin suhde muuttuu jatkuvasti julkisemmaksi. Nyt kaksikon nähtiin kähmivän toisiaan ravintola Madeossa, Los Angelesissa.

Sean Penn, 50, ja Scarlett Johansson, 26, kuhertelevat mielellään erilaisissa ruokapaikoissa. Viimeksi tähtiparin flirttaileva jalkapeli lounaalla päätyi kuvina internetiin ja nyt pariskunta on kähminyt toisiaan päivällisellä, kertoo National Enquirer.

Vaikka Pennillä ja Johanssonilla oli kaksi ystävää mukanaan, duo kähmi, pussaili ja silitteli toisiaan. Kun pääruoka oli syöty, halusi Penn vaihtaa pöytää jälkiruoan ajaksi toiseen pöytään.

– He olivat talon parhaassa pöydässä, mutta se oli täysin keskellä (ravintolaa) ja Seania ärsyttivät kaikki tuijottavat ruokailijat. Siellä ei ollut yhtään tyhjää pöytää vapaana, mutta Sean lähetti emännän kysymään kolmelta tytöltä nurkkapöydässä, jos he voisivat vaihtaa pöytää, jolloin hän maksaisi heidän päivällisensä, silminnäkijä kertoo.

Kikattavat tytöt suostuivat tarjoukseen ja Pennin ja Johanssonin seurue ahtautui nurkkapöytään.

– Sean ja Scarlett suutelivat ja hyväilivät toisiaan niin kuin heidän ystävänsä eivät edes olisi siellä, lähde kertoo.

– Kun ilta päättyi ja rakastavaiset lähtivät, tarjoilija ojensi kolmelle tytölle laskukansion, mutta sen sisällä ei ollut laskua – vain viesti Seanilta, jossa luki 'Kiitos!'

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja