Scarlett Johansson: En halua näytellä pelkkää seksipommia!

Oman aikansa seksisymboliksi tituleerattu Scarlett Johansson paljastaa, ettei hän tarkoituksella valitse pelkästään seksikkäitä rooleja. Kuitenkin monet roolit ovat jääneet Johanssonilta saamatta – juuri hänen seksikkyytensä takia.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 27, on jo lapsesta saakka tähdittänyt valkokankaita. Kuvankaunista näyttelijätärtä on hehkutettu oman aikansa seksisymboliksi, sillä monissa rooleissa Johansson on näytellyt vanhemmalla iällä muun muassa viehkeää viettelijätärtä, syntistä rakastajatarta tai seksikästä supersankarihahmoa.

The Avengers-tähti kuitenkin paljastaa, ettei hän valitse tarkoituksella seksikkäitä rooleja.

– Haluan olla luonnenäyttelijä. Sellaisia näyttelijöitä ihailen eniten. Kurvikkaat naiset luokitellaan helposti pelkästään seksipommeiksi, Johansson selittää.

– En etsi aktiivisesti seksikkäitä rooleja. En edellytä, että roolini pitäisi olla kaunis ja hauras, Johansson selittää.

Kuitenkin Johanssonin ylitsepursuava seksikkyys estää häntä myös saamasta rooleja: Scarlett Johansson haki punkkarimaisen Lisbeth Salanderin roolia elokuvassa The Girl With the Dragon Tattoo. Ohjaaja David Fincherin mielestä Johansson oli kuitenkin liian seksikäs näyttelemään tuota raisua roolia.

– Scarlett Johansson oli hyvä, se oli loistava koe-esiintyminen. Mutta asia on niin Scarlettin kanssa, ettet malta odottaa että hän riisuutuu alasti, Fincher selitti.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja