Scarlett Johansson ei jäänyt suremaan eroaan – löysi uuden miehen!

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson erosi viime kuussa poikaystävästään Nate Naylorista, mutta tähti ei ole jäänyt suremaan exäänsä.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 27, , mainosmies Nate Naylorista, 38, viime kuussa. Ero ei kuitenkaan ole jäänyt kaunotarta surettamaan, sillä tähti on nyt bongattu ranskalaisen toimittajan, Romain Dauriacin, 30, seurasta.

Pari tapasi yhteisten tuttujen kautta; molemmat ovat läheisiä ystäviä ranskalaisen tatuointiartisti Fuzin kanssa, joka aiemmin tässä kuussa tatuoi Johanssonin kylkeen hevosenkengän ja Lucky You -tekstin.

Pari on hiljattain nähty yhdessä lukuisissa Pariisin ravintoloissa ja baareissa, eivätkä he huhujen mukaan pystyneet pitämään näppejä erossa toisissaan illallistaessaan New Yorkissa viime viikolla.

– He näyttivät hyvin rakastuneilta ja pitivät toisiaan pöydän alla kädestä kiinni koko illan. Kun he kävivät ulkona savukkeella, he pitivät toisistaan kiinni, silminnäkijä kertoo.

Näyttelijä Ryan Reynoldsin ex-aviovaimonakin tunnetun Johanssonin huhutaan jättäneen Naylorin vain muutamaa päivää sen jälkeen, kun mies nähtiin flirttailemassa Lindsay Lohanin läheisen ystävän kanssa.

– He eivät asuneet virallisesti yhdessä, mutta Nate on muuttanut tavaransa omaan asuntoonsa. Suhde on ohi, eikä ero ole ollut sopuisa, lähde paljastaa.

Johansson ehti alkoi tapailla Nayloria tammikuussa 2012 pian sen jälkeen, kun suhde 52-vuotiaan näyttelijä Sean Pennin kanssa oli päättynyt.

AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja