Mainos

Savon Sanomat: Puoluetoveri tyrmää Immosen tuoreen Facebook-kirjoituksen

Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelä (ps.) tyrmää puoluetoverinsa, kansanedustaja Olli Immosen Facebook-kirjoituksen, kertoo Savon Sanomat.

Kirjoituksessaan Immonen haluaa Ylen toimittajakuntaan selvästi kansallismielisiä tai konservatiivisia toimittajia. Immonen on jäsenenä Ylen hallintoneuvostossa.

– Hän on ymmärtänyt hallintoneuvoston tehtävän ja sen jäsenyyden huonosti, Kivelä sanoo lehdelle.

Kivelä korostaa Savon Sanomille, että Ylen hallintoneuvoston ja ohjelmapolitiikan kuuluu olla toisistaan irrallisia niin, etteivät mitkään puolueet puutu ohjelmasisältöihin.

– On erinomaisen hyvä asia, että puolueet eivät rupea esittämään omia toiveitaan ja vaikuttamaan ohjelmien sisältöihin. Sellainen olisi diktatuurimaiden meininkiä, Kivelä painottaa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti Facebook-seinällään, että on syytä selvittää syrjiikö nykyinen Yle-laki muita kuin "punavihreitä" ja "arvoliberaaleja" toimittajia.

– Kyselin joitakin viikkoja sitten Yleisradion hallintoneuvoston jäsenen roolissa täällä Facebookissa sitä, osaako kukaan mainita nimeltä edes yhtä kansallismielisesti tai konservatiivisesti ajattelevaa Ylen toimittajaa, hän kirjoittaa.

Immonen sanoo päivityksessään, että "monikulttuuristisen ja arvoliberaalin ajatusmaailman jakaviin toimittajiin törmää jatkuvalla syötöllä".

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja