Mainos

Saunalahti valitsi Elisan yhteistyökumppanikseen

Saunalahden toimitusjohtajan mukaan Elisan tarjoaman virtuaaliverkon laatu ja palvelut ovat vastanneet hyvin yhtiön odotuksia.

Matkapuhelin- ja internet-operaattori Saunalahti on valinnut odotetusti Elisan uudeksi pääyhteistyökumppanikseen.

- Yhteistyö Elisan kanssa mahdollistaa entistä edullisempien ja monipuolisempien palveluiden tarjoamisen asiakkkaillemme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Elisan kanssa. Verkon laatu ja palvelut ovat vastanneet omia ja asiakkaidemme odotuksia, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Matti Vikkula Saunalahden tiedotteessa.

Saunalahti on virtuaaliverkko-operaattori, ja se voi vuokrata kapasiteettia eri verkko-operaattoreilta. Eri verkko-operaattorien käyttöä halutaan jatkaa myös tulevaisuudessa, kertoo Matti Vikkula.

- Olemme toki jatkossakin kiinnostuneita tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää useampaa radioverkkoa, kunhan sopimukset eivät estä uusien palveluiden kehittämistä ja vanhojen palveluiden hintojen laskemista.

Kuukausi sitten Saunalahti irtisanoi sopimuksen Sonera Mobile Networksin kanssa. Vähän sen jälkeen Elisa ilmoitti tekevänsä julkisen vaihtotarjouksen kaikista Saunalahden osakkeista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.