”Saulin ja Jennin liitossa on valtavan paljon mahdollisuuksia!”

19 vuotta itseään nuoremman Ekku Peltomäen kanssa vuosikymmeniä naimisissa ollut Aira Samulin uskoo, että ikäero voi luoda harvinaisen rikkaan suhteen. Aira suhtautuukin siunauksella Sauli Niinistön ja Jenni Haukion liittoon.

Aira Samulin uskoo, että jokainen avioliitto vaatii saman verran pohtimista, oli ikäero mikä tahansa. Aira ja Ekku Peltomäki vihittiin vuonna 1973, jolloin Aira oli 45-vuotias ja Ekku 26-vuotias.

”Huumori on se, mikä on pitänyt meidät yhdessä. Olemme toistemme kannustajia ja ymmärtäjiä, mutta emme ole olleet liikaa yhdessä.”

Vaikka ikäeroa olisi paljon, Airan mukaan onnistuneessa suhteessa voittavat molemmat osapuolet. Ihannetapauksessa nuorempi osapuoli suhtautuu elämään niin, että hän haluaa mennä eteenpäin ja oppia. Jos ikää taas on enemmän ja ihminen on kokenut ja käynyt paljon asioita läpi, pitäisi kuitenkin olla ajan hengessä mukana.

”Jos on ajan hengessä mukana, eikä ole jäänyt jollekin vuosikymmenelle, suhteessa on rikas vuorovaikutus ja yhdessä se on aika moinen kokemus. On valtavan paljon mahdollisuuksia, sitä näen Saulin ja Jennin liitossa.”

Airan mukaan oli tärkeää, että hänellä ja Ekulla oli jo edellisistä avioliitoista lapsia. Kun nainen on suhteessa vanhempi, tilanne on Airan mukaan erilainen kuin silloin, jos mies on vanhempi. Tällöin yhteisen perheen perustaminen ja lasten hankkiminen on yleensä helpompaa.

”Siunauksella suhtaudun Saulin ja Jennin liittoon.” Aira kannustaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja