Mainos

Sauli Niinistö avaa vaalikampanjansa – ”Haastaja Väyrysellä ei ole pidäkkeitä”

Istuva presidentti Sauli Niinistö avaa tänään virallisesti presidentinvaalikampanjansa. Niinistön kampanjan avaus on iltapäivällä Helsingissä.

Kampanja-avauksen jälkeen ehdokas Niinistö hyppää junaan ja osallistuu viikonvaihteen aikana keskustelutilaisuuksiin myös Riihimäellä, Tampereella, Seinäjoella, Ylivieskassa, Oulussa, Kemissä ja Rovaniemellä. Teemoina keskusteluissa ovat muun muassa rauha ja vakaus, ihmisten kokemat paineet nyky-Suomessa, suomalaisten sisukkuus ja työnteon merkitys.

Tähänastista kampanjointia on moitittu vaisuksi. MTV Uutisten politiikan toimituksen päällikkö Jussi Kärki uskoo, että nyt kampanjointi saa ainakin vähän väriä.

– Nyt on juhlat ohi ja arki edessä Niinistölläkin. Tähän saakka muut ehdokkaat ovat kohdelleet Niinistöä silkkihansikkain. Nyt heillä on viimeinen hetki ryhtyä haastamaan istuvaa presidenttiä. Helppoa se ei ole, koska kansan suosikkia ei ole helppo lyödä. Painitermein sanottuna siinä voi lentää mattoon omasta heitosta, Kärki arvioi.

Jussi Kärki uskoo, että vaaliväittelyihin tulee nyt uutta väriä.

– Täytyy myöntää, että katseet kääntyvät nyt Paavo Väyryseen, jolla ei ole mitään pidäkkeitä, ei edes puoluetta, joka hillitsisi hänen puheitaan. Tästä voi tulla vielä vähän värikkäämpi kamppailu, vaikka Niinistön ylivoima ja gallup-johto eivät horjuisikaan. Televisiotentit ratkaisevat paljon.

MTV uutisten Suuri Presidenttitentti nähdään MTV3-kanavalla keskiviikkona 13.12. klo 20-22.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.