Sauber Esportsin tähti paljasti mielettömän kohtaamisensa Kimi Räikkösen kanssa, joka murskasi kaikki valheelliset mielikuvat – "Elävä legenda"

Alfa Romeon Kimi Räikkönen osallistui perjantaina tallin kauden päätösjuhliin. Suomalainen keräsi myöhemmin kiitosta paikalla olleilta.

E-urheilujoukkue Sauber Esportsin Salih Timur Saltunc oli myös mukana tapahtumassa. Hän kertoi sosiaalisessa mediassa ikimuistoisesta illasta, jonka kruunasi kohtaaminen Räikkösen kanssa.

– 13. joulukuuta 2019 Kimi Räikkönen – siis toistan – Kimi Räikkönen tarttui minuun, laittoi kätensä ympärilleni ja alkoi puhua elämästä sekä kilpailemisesta. 17 vuotta sitten olin niin iloinen, että hänestä tuli Mikan (Häkkinen) manttelinperijä McLarenilla. Ja nyt tämä tapahtui, aloitti Saltunc.

– Sillä ei ole mitään merkitystä, kuinka hänet (Räikkönen) esitetään mediassa. Tämä mies on elävä legenda. Hänellä riitti aikaa kaikille juhliin osallistuneille sen koko 6–7 tunnin keston ajan. Me puhuimme, vitsailimme, otimme kuvia – ja tietenkin joimme, jatkoi e-urheilija.

Saltunc kertoo sosiaalisessa mediassa olevansa suuri F1-fani. Hänen suosikkinsa on kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat