Sauber: C31 on paras automme koskaan

Sauber-tallin tällä kaudella käyttämä C31 on tallin paras koskaan rakentama auto, vakuuttaa tallia kipparoiva Peter Sauber.

Sveitsiläistalli aloitti kilpailutoiminnan formulasarjassa vuonna 1993. Tallin saavutuksiin lukeutuu osakilpailuvoitto yhteistyössä BMW:n kanssa kaudella 2008, mutta parhaiten Sauber katsoo tallin onnistuneen autonsa kanssa tällä kaudella.

Tallin kuljettaja Sergio Perez on nähty alkukaudella kahdesti palkintokorokkeella. Meksikolaiskuski nappasi Malesian kisan kakkostilan ja palasi viikonloppuna palkinnoille Kanadan kisan kolmannella sijallaan.

- Minulle Kanadan tulos on arvokkaampi kuin Malesian kakkostila. Kilpailu oli täysin normaali, ei sadetta, ei turva-autoa, ja ainoa Perezin edellä kisan keskeyttänyt kuljettaja oli Michael Schumacher. Hinwil on rakentanut formulauramme parhaan auton, vakuutti Sauber sveitsiläiselle Blick-sanomalehdelle.

Tallipomon mukaan Sauberin hyvät otteet on noteerattu myös kilpailijoiden leireissä.

- Menestyksestä 75 prosenttia on kiinni ainoastaan aerodynamiikasta. Useimmat kilpakumppanimme ovat meille nyt kateellisia, uskoi Sauber.

Sveitsiläistalli on tällä hetkellä valmistajien sarjan kuudentena Mercedeksen kannassa.

- Tuntuu hyvältä olla iskuetäisyydellä hopeanuolista, hykerteli Sauber.

Lue myös:

    Uusimmat