Sato: Perusteilla oleva F1-talli haluaa minut

BAR-tallin japanilaiskuljettaja Takuma Sato kertoi tiistaina, että eräs vielä perustamaton F1-talli olisi lähestynyt häntä sopimustarjouksella.

- Tämä uusi talli on vielä perustamatta, mutta olen saanut tarjouksen heiltä, Sato kertoi japanilaisen autovalmistaja Hondan tiistaina järjestämässä tiedotustilaisuudessa.

Samassa tilaisuudessa Honda julkistetti tiedon BAR-tallin osakkeiden ostosta. 28-vuotias Sato tekee ensi kaudeksi tilaa brasilialaiselle Rubens Barrichellolle. Japanilaiskuski ei ole kuitenkaan huolestunut sopimustilanteestaan.

- Minulla on useita vaihtoehtoja ensi kauden suhteen. En aio luovuttaa F1-sarjassa kilpailemista, Sato jatkoi.

Hondan puolelta vakuuteltiin, että Saton puheet uudesta tallista eivät olleet tuulesta temmattuja sopimusvedätyksiä. Honda toimittaisi mahdollisesti moottorit uudelle tallille.

- Mitään ei ole päätetty vielä, mitä kuskeihin ja moottoreihin tulee, operatiivinen johtaja Hondan Hiroshi Oshima kertoi.

- Mutta Bernie Ecclestone on antanut uudelle tallille suostumuksensa ja katsomme mahdollisuutta toimittaa heille moottorit, Oshima jatkoi.

Viimeaikaisissa varikkohuhuissa on esiintynyt mahdollisuus virvoitusjuomajätti Coca-Colan liittymisestä mukaan F1-sarjaan.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat