Säteilevä Karita Tykkä: Tähän kannattaa kauneudenhoidossa luottaa!

Korusuunnittelija ja vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä hehkuu kauniina yhä samaan tapaan kuin 15 vuotta sitten voittaessaan Suomen kauneimman kruunun kutreilleen. Tykkä panostaa ulkonäköönsä ja uskoo, että iho vaatii pitkäjänteistä ja säännöllistä hoitoa säilyttääkseen hehkunsa. Tykkä luottaa vahvasti maalaisjärkeen kauneudenhoidossa.

Karita Tykkä, 36, on vuosikaudet pitänyt hyvää huolta ihostaan ja sen näkyy: luonnollisen suomalaiskaunottaren iho hehkuu upeana vuodesta toiseen. Tykkä paljastaa, että hänen vinkkinsä kauneudenhoidossa ovat pysyneet vuosikausia samoina.

– Minä en ole sellainen hurahtelija. Kaikkia juttuja on kiva kokeilla, mutta minä mielummin käytän hyväksi toteamiani tuotteita säännöllisesti sen sijaan, että kokeilisin sitä sun tätä, Tykkä kertoo

Pitkäjänteisyys ja kärsivällisyys ovat avainsanoja kaunottaren kauneudenhoidossa. Tykkä kehottaakin antamaan kauneustuotteille reilusti aikaa toimiakseen.

– Iho on sellainen – ihan kuin terveys ylipäätään – että se vaatii pitkäjänteisyyttä ja sinnikkyyttä. Ei kannata lähteä hyppimään paikasta toiseen tai odottamaan jotain ihmepilleriä, joka auttaa tiettyyn asiaan, Tykkä toteaa.

–Muutenkaan minun mielestäni oikotietä onneen ei ole olemassa, säteilevä Tykkä jatkaa.

Tykkä pitää maalaisjärkeä erityisen tärkeänä osana ihon- ja kauneudenhoitoa.

– Pidän luonnollisesta, mutta tehokkaasta ihonhoidosta, hyvistä ja järkevistä ratkaisuista. Minä ajattelen maalaisjärjellä ja se on minun juttuni.

– Sama aate toteutuu myös suunnittelemissani koruissa: luotan selkeyteen, enkä yritä kikkailla mitään ihmeellistä. Uskon siihen, että se yksi ajatus kantaa ja tietynlainen klassisuus ja selkeys on kaiken pointti. Se pätee elämässäni muutenkin, että uskon, ettei pidä haalia kaikkea heti juuri nyt. On syytä olla kärsivällinen, säteilevä Tykkä kertoo.Karita Tykkä paljasti myös sen, mikä hänelle on kauneudenhoidossa tärkeintä:


Lue lisää upeiden suomalaisnaisten kauneudenhoidosta:

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja