Satakunnan Kansa: Naapuri riivasi poliisipariskuntaa kuultuaan näiden ammatista – meno äityi niin, että poliisilaitos siirsi kaksikon turvaan toiseen asuntoon

Lounais-Suomen poliisi joutui siirtämään poliisipariskunnan väliaikaiseen asuntoon, sillä kaksikon naapuri oli ryhtynyt uhkailemaan näitä vakavalla tavalla kuultuaan kaksikon työskentelevän poliisina. Tapauksesta uutisoi Satakunnan Kansa.

Tapahtumaketju sai lehden mukaan alkunsa alkuvuodesta pian sen jälkeen, kun poliisipariskunta oli muuttanut porilaiseen taloyhtiöön ja alakerran naapuri oli saanut kuulla kaksikon työskentelevän poliisina.

Naapuri oli ryhtynyt uhkailemaan kaksikkoa vakavalla tavalla. Kevään aikana mies oli muun muassa huudellut pariskunnalle tappouhkauksia ja metelöinyt näiden ovella.

Erään kerran mies oli viety pariskunnan ovelta putkaan. Satakunnan Kansan mukaan mies oli putkasta päätyään kuitenkin jatkanut meuhkaamista ja huutanut omassa asunnossaan, että ”kaikki poliisit pitäisi tappaa”.

Syyttäjä vaatii uhkailuista epäillylle porilaiselle vuonna 1972 syntyneelle miehelle ehdotonta vankeusrangaistusta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, kahdesta laittomasta uhkauksesta sekä kotirauhan rikkomisesta.

Satakunnan käräjäoikeus ratkaisee asian myöhemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat