Keravalainen näpistelijä aiheutti jäätävän show'n Riihimäen Prismassa – paini poliisien ja vartijoiden kanssa, lateli virkavallalle tappouhkauksia

Keravalainen mies oli perjantaina Riihimäen Prismassa kähveltämässä tavaraa. Tästä käynnistyi paljon painimista ja uhikointia sisältävä tapahtumaketju, kertoo Hämeen poliisi.

Vartijat nappasivat Prismassa "ostoksilla" olleen miehen kaupan pihalta. Kolme vartijaa joutui painimaan miehen kanssa, sillä voro rimpuili niin voimakkaasti taltuttajiaan vastaan.

Mies ei saanut vartijoiden kanssa painimisesta tarpeekseen. Paini jatkui paikalle saapuneiden poliisien kanssa kaupassa ja myöhemmin vielä poliisiasemalla. Painin lomassa mies uhkasi myöhemmin tappavansa vartijat ja poliisit.

Kahden yön jäähykään ei rauhoittanut

Poliisi kertoo, että miehen aggressiivisen käyttäytymisen vuoksi hänet tuotiin poliisiasemalle rauhoittumaan ja hänet pidätettiin.

Kaksi yötäkään poliisiasemalla eivät ilmeisesti olleet tarpeeksi miehen aggressiivisen käytöksen laantumiselle. Kuulustelujen yhteydessä mies uhkasi edelleen poliiseja ja vartijoita tulevalla väkivallalla.

Poliisi esitti miestä vangittavaksi tappo- ja puukotusuhkausten takia. Miehellä on taustallaan tältä vuodelta lukuisia muitakin rikoksia. 

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi rähisijän tänään laittomasta uhkauksesta epäiltynä.

Lue myös:

    Uusimmat