Mainos

Sata Senioria -hanke kehittää tulevaisuuden senioriasumista sosiaalisen median avulla

YH Länsi ja Kotosalla Säätiö etsivät yli 55-vuotiaita henkilöitä mukaan kehittämään tulevaisuuden seniori-ikäisten ihmisten asumista.

YH Länsi Oy ja Kotosalla Säätiö aloittavat maaliskuussa loppuvuoteen 2010 kestävän Sata Senioria -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon kuluttajapalautetta ja kehitysideoita tulevaisuuden senioriasumisen ja asumisen palveluiden kehittämiseksi.

Kesäkuussa käynnistyy myös Sata Senioria -verkkopalvelu, jonka runkona toimivat avoin keskustelufoorumi ja kyselyt, joissa ihmiset voivat keskustella ja jakaa yhdessä mielipiteitään tulevaisuuden senioriasumisesta. Kevään aikana työpajoissa syntyneet ideat, palautteet ja ajatukset pääsevät myös jatkojalostettavaksi verkkopalveluun.

– Katsoimme, että sosiaalinen media tarjoaa meille uudenlaisia mahdollisuuksia keskustelun ja ideoinnin virittämiseen. Haluamme antaa kuluttajille mahdollisuuden konkreettisesti vaikuttaa ja olla mukana ideoimassa jotain uutta. Tavoitteenamme on saada tietoa ihmisten haluista ja odotuksista koskien senioriasumista. Vastaamme sitä kautta heidän toiveisiinsa entistä paremmin, kertoo palvelujohtaja Tuija Kanto-Hannula Kotosalla Säätiöstä.

Kotosalla Sata Senioria -kuluttajainnovaatiohankkeen lopputulokset valmistuvat syksyn 2010 aikana. Loppuvuodesta järjestetään myös Tulevaisuuden senioriasuminen -seminaari Tampereella sekä Turussa.

Löydä omia tarpeitasi vastaava asuntoJokakoti.fistä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.