Sascha luuli saaneensa aikaisen joululahjan – postissa odottikin erilainen yllätys

Mies sai 55 000 samanlaista kirjettä postissa 1:13
Katso myös: Ohiolaismies sai postissa 79 laatikollista samaa kirjettä! Amerikkalaiselle Danille toimitettiin yhteensä käsittämättömät 55 000 kirjettä opintolainaan liittyen.

Havailijaismies sai pakettilähetyksen menneisyydestä.

Olet kenties joskus vitsaillut Postin hitaudesta, mutta kokemasi tuskin vetää vertoja Sascha Schindlerille. Havailijaismies sai ilmoituksen paketista, joka olikin hieman iäkkäämpi kuin hän kenties osasi odottaa, kertoo KEYT.com.

Paketti palasi vuodesta 2011

Talvella 2021 Saschalle saapui ilmoitus paketista. Koska mies ei ollut lähiaikoina tilannut mitään, hän oletti, että kyseessä on yllätysjoululahja. Postissa kuitenkin odotti yllätys.

Sascahn saama paketti ei ollutkaan uusi vaan merkitty "palautettavaksi lähettäjälle". Laatikon päällä seisoi päivämäärä 27.6.2011.

Paketin sisältö oli Saschalle tuttu

Laatikossa oli laukku, jossa säilytetään laskuvarjoja. Sascha kyllä oli aikoinaan tilannut laukun, mutta malli oli liian pieni, joten hän oli lähettänyt laukun takaisin myyjälle Belgiaan. Jostain syystä paketti palasi hänelle itselleen kymmenen vuotta myöhemmin.

Sascha ei tiedä, missä paketti on ollut kymmenen vuoden ajan.

Kuvassa paketti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Postikaan ei osaa sanoa, mitä tapahtui

KITV4 kysyi asiasta Yhdysvaltain postilaitokselta. He eivät olleet kyenneet selvittämään, mitä paketille oli tapahtunut; elektroninen järjestelmäkään ei kyennyt seuraamaan näin vanhaa pakettia.

Sascha sai tapauksen johdosta anteeksipyynnön. Hän kertoo, että tapauksesta tulee hupaisa anekdootti kerrottavaksi myöhemmin.

Sascha ei enää muista, saiko laskuvarjolaukustaan koskaan rahoja takaisin. Tämäkin jäänee mysteeriksi.

Katso myös: Tämä aarre on "hieman" vanhempi!  Tältä näyttää 900-vuotias meren pohjassa maannut miekka:

Tältä näyttää 900-vuotias, meren pohjassa maannut miekka 1:23

Lue myös:

    Uusimmat