Mainos

Sarjakuristaja kuristettuaan naista sukkahousuilla: "Ei perkele, taas on yksi kuollut"

0:50

Sarjakuristajaksi kutsuttu Michael Penttilä totesi itsekseen kuristettuaan 52-vuotiasta naista "Ei perkele, taas on yksi kuollut", selviää esitutkintapöytäkirjasta. Penttilä kertoi menneensä tilanteessa täysin lukkoon. Hän oli juuri kuristanut naista sukkahousuilla.

– Ja mua hirvitti se homma ja tuota sit se nainen meni veltoksi. Se meni veltoksi se nainen. Ja tota mää otin ne sukkahousut pois, kertoi Penttilä kuulusteluissa.

Lue hetki hetkeltä: MTV Seuraa oikeudenkäyntiä

Penttilää syytetään Helsingin käräjäoikeudessa 52-vuotiaan naisen murhasta Helsingissä tämän asunnossa. Penttilä itse on myöntänyt tapahtuneen tappona, mutta kiistänyt murhan. Penttilä kiistää, että tekoon olisi liittynyt mitään seksuaalista motiivia.

Alibi-lehti asunnolla huolestutti: "No sieltähän meikäläinen kans löytyy"

Penttilä oli tapahtumahetkellä naisen asunnolla, jonne hän oli syyttäjän mukaan mennyt yhdessä sovitusti naisen kanssa. Asunnolla Penttilä kertoo nähneensä rikoslehti Alibin.

– Ja sitten mulle tuli siinä mieleen, että onkohan voinu vuosikaupalla lukea, tai viime vuosina juttuja, että no sieltähän meikäläinen kans löytyy aivan saletilla.

Penttilä kertoi menneensä jonkinlaiseen paniikkiin, koska hänen mukaansa nainen kutsui häntä sarjakuristajaksi ja friikiksi.

Penttilä kertoo menneensä lukkoon ja halunneensa, että nainen lopettaa huutamisen.

– Mä otin sitä kaulasta kiinni ja aloin kuristaa, että se ois hiljempaa.

Google-haut salattu

Toisessa kuulustelussa Penttilä totesi:

– Määhän tein täsä kauhian teoa. Mää vien toiselta ihmiseltä hengen.

Esitutkintapöytäkirjassa on käsitelty myös Penttilän Google-hakuja, mutta niiden sisältö on salattu. Pöytäkirjasta kuitenkin selviää, että Penttilä on hermostunut siitä, että raportit laite- ja tilietsinnöistä kerrotaan liitettävän esitutkinta-aineistoon. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.