Sarjakärki Manchester City jatkaa yhä ilman tappioita – ManU kaatui näyttävästi vauhdikkaassa paikalliskamppailussa

Manchester City kukisti Manchester Unitedin vauhdikkaassa Valioliigan paikalliskamppailussa lukemin 2-1.

Sarjakärki City aloitti maalinteon ottelun 12. minuutilla, kun David Silva onnistui siirtämään isännät 1-0-johtoon sukunimikaimansa Bernardo Silvan syötöstä.

Toiselle puoliajalle City saapui nälkäisenä. Sergio Agüero ja Riyad Mahrez pelasivat hienon seinäkuvion, jonka päätteeksi Agüero tulitti pelivälineen yläkulmaan.

ManU sai kuitenkin pientä lohtua, kun City-vahti Ederson kaatoi Romelu Lukakun rangaistuspotkun arvoisesti. Martial ei pilkulta erehtynyt, vaan toi vierailijat maalin päähän.

Viisaasti johtoasemassa pelannut City onnistui maalinteossa vielä kertaalleen. Bernardo Silva keskitti pallon Ilkay Gündoganille pitkän syöttörallin päätteeksi. Gündogan kiitti komeasta tarjoilusta ja sijoitti pelivälineen varmasti verkkoon.

City jatkaa yhä Valioliigan kärjessä. Ero toisena olevaan Liverpooliin on kaksi pistettä. ManU on sarjassa sijalla kahdeksan.