Mainos

Sari Lehtosen entisellä miesystävällä tuplasuhde

Jyväskyläläsen, hoiva-alan yrittäjänä toimineen Sari Lehtosen murhasta syytetyllä entisellä miesystävällä oli tuplasuhde.

– Viime kesänä Lehtonen sai tietää, että hänen miesystävällään on uusi puoliso. Suhde kuitenkin jatkui kesällä 2011, kertoi kihlakunnansyyttäjä Mikko Jaatinen tänään Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

Elokuussa Lehtoselle selvisi, että mies oli saanut uuden puolisonsa kanssa lapsen. Tämä tieto oli lopullinen piste vuonna 2003 alkaneelle seurustelulle. Syyttäjän mukaan mies ei hyväksynyt suhteen päättymistä.

– Sari Lehtonen oli hänelle pakkomielle. Hän on kytännyt Lehtosta tämän asunnon liepeillä ja selvittänyt pihassa olleiden autojen omistajia. Tämä osoittaa mustasukkaisuutta.

Sähköasentajana työskennellyt, 45-vuotias syytetty myönsi oikeudessa tuplasuhteen, mutta kiisti pakkomielteen. Hänen mukaansa välit Lehtoseen olivat normaalit suhteen päättymisestä huolimatta.

Liikkumistaan Lehtosen asunnon läheisyydessä ja autojen omistajatietojen tiedustelemista mies perusteli halullaan selvittää Lehtosta pitkään piinanneen ihailijan henkilöllisyys.

Jyväskylän Korpilahdella asunut, 44-vuotias Sari Lehtonen löydettiin syyskuussa surmattuna Päijänteestä vajaan kymmenen kilometrin päästä kotoaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.