Sari Havaksen ja Risto Saikon lemmenpesä kaipasi uutta ilmettä – pari sai unelmien kodin uudella Kotoisa-kaudella

Näyttelijä Sari Havas nähdään puolisonsa Risto Saikon kanssa suositun kotoisa- ohjelman viidennellä kaudella.

Näyttelijä Sari Havas nähdään Kotoisa-ohjelman ensimmäisessä jaksossa miehensä Risto Saikon kanssa. Havas kertoo lähteneensä mukaan ohjelmaan, koska tuore koti kaipasi päivitystä ja pariskunnan omat rahkeet eivät riittäneet niin suureen remonttiin.

– Tämä uusi koti oli 80-luvun alkuperäiskunnossa ja meitä pelotti, ettemme selviä kahdelleen tällaisesta urakasta. Katselimme sisustusohjelmia ja innostuin laittamaan sähköpostia tuotantoyhtiölle. Kerroin, että meillä voisi olla mainio kohde remontoitavaksi ja niin päädyimme ohjelmaan mukaan.

Havas on erittäin tyytyväinen, että ilmoitti heidät ohjelmaan, sillä remontti osoittautui suuremmaksi, kun osasi kuvitellakaan. Vaikka pariskunta on näppärä sormistaan, niin ihan kaikkea he eivät itse olisi pystyneet tekemään.

Näyttelijän mukaan keittiö näytti siltä, ettei sinne uskaltanut mennä ja wc oli varsinainen elämysmatka sinisine kaakeleineen ja sinistä pönttöä myöten.

– Täällä oli hyvin vahvoja värivalintoja, jotka ovat varmasti olleet kivoja silloin 80-luvulla, mutta eivät ne ehkä ihan tätä päivää olleet, Havas nauraa.

– Muutenkin jokainen paikka kaipasi muutosta ja se todella tapahtui näiden ammattilaisten käsissä, Havas kehuu remonttiporukkaa.

Havas kertoo, että suunnittelijat ottivat hyvin pariskunnan toiveet huomioon muun muassa väreissä ja sisustuksessa. Näyttelijän toivomaa ranskalaista välimerellistä tunnelmaa ei unohdettu, eikä Ikäviä yllätyksiä tullut vastaan esimerkiksi kosteuden kanssa, vaikka asunnossa on vanha uima-allas.

– Huikeaa oli huomata, että kukaan suunnittelijoista ei soitellut perään ja ilmoittanut että jotain ikävää yllätystä olisi löytynyt, näyttelijä muistelee.

Vaikka pariskunta halusikin ammattilaiset tekemään remontin, niin Havas kehuu vuolaasti miehensä taitoja.

– Risto on kyllä hyvä käsistään ja hänhän hoiti edellisenkin kodin. Maalasi, penslasi ja korjasi, mutta tässä piti tehdä niin paljon, Havas lisää.

– Olemme kyllä äärimmäisen tyytyväisiä lopputulokseen. Eihän tässä tarvitse enää uloskaan lähteä, näyttelijä nauraa.

Kotoisa keskiviikkona klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat