Sarah Michelle Gellar: En omista vaakaa

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar on jättänyt verenmaku suussa treenaamisen, mutta näyttää silti hyvältä. Gellar kertoo Self-lehdelle, että on ok olla myös väsynyt.

Ajat, jolloin näyttelijä Sarah Michelle Gellar paiski töitä 16 tuntia vuorokaudessa, ovat historiaa. Työ ei enää määrittele sitä, kuka hän on ja näyttelijä kertookin olevansa nykyään armollisempi itselleen. Sama levollisempi tahti näkyy myös urheillessa.

– Treenaan yhä, mutta en enää viisi kertaa viikossa. Käyn pilateksessa, juoksen juoksumatolla ja kävelen mieluummin kuin menen autolla. Haluaisin sanoa, että olen parhaassa kunnossa nyt, mutta en enää ota samanlaisia paineita asiasta kuin ennen, tähti sanoo.

Rauhallisemmasta treenitahdista huolimatta Geller tietää näyttävänsä varsin mukiinmenevältä.

– Teen siis jotakin oikein. Teen mitä milloinkin ehdin, mutta jos olen väsynyt, on ok olla vain väsynyt, tähti sanoo.

Gellar tietää, että tähtien painoa tarkkaillaan jatkuvasti. Pienikin painonheilahdus voi merkitä sokkiotsikoita lehdissä. Gellar yrittää kuitenkin olla välittämättä huhupuheista.

– Välitän vain siitä, että olen terve. Elämää ei voi elää vaa-alla. Meillä ei ole sellaista edes kotona. En ole koskaan uskonut vaakoihin, koska paino vaihtelee. Numeroiden sijaan katson mieluummin, kuinka vaatteeni istuvat. Sitä paitsi, jos kiellät itseltäsi kaiken sen takia että olet keskittynyt peiliin tai vaakaan, niin milloin oikeasti nautit elämästäsi?

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja