Mainos

Sarah Jessica Parker: Saan hermoromahduksen aina näytellessäni uutta roolia

Sinkkuelämää-sarjan ja -elokuvien tähti Sarah Jessica Parker kertoo haastattelussa kärsivänsä edelleen pahasta ramppikuumeesta näytellessään.

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker, 46, kertoo saaneensa hermoromahduksen uuden elokuvansa kuvauksissa. Vaikka näyttelijätär onkin Hollywood-veteraani, ei hänen työnsä ole tähden omien sanojen mukaan muuttunut yhtään helpommaksi.

Vasta tuloillaan olevan I Don't Know How She Does It -elokuvan tähti kertoo Vogue-lehden haastattelussa, että joutuu kamppailemaan hermoromahduksen kanssa aina ennen jokaista elokuvaansa.

– Menetin ruokahaluni. Ensimmäisen kuvausviikon keskiviikkoon mennessä nyyhkytin ja pyytelin anteeksi käytöstäni. Tunsin oloni hirveäksi ja olin häpeissäni, koska ajattelin pettäneeni ohjaajan luottamuksen. Jos minulle ei kerrottaisi, että kamera käy, kaikki olisi ihan ok. Käyttäydyn aina elokuvia tehdessä näin parin ensimmäisen viikon ajan, Parker paljastaa.

Tähti lisää kuitenkin, että häntä lohdutti tieto siitä, että hänen vastanäyttelijänsä elokuvassa, miestähti Pierce Brosnan kamppailee samanlaisten ongelmien parissa.

– Hänkin oli hermoraunio. Vaikka olinkin jo tuossa vaiheessa itse kunnossa, tieto asiasta lohdutti minua.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Fox News, Vogue

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.