Sara Sieppi kommentoi Kiira Korven runokirjan saamaa kritiikkiä: "Sitä saa ihmetellä, miksi nettikiusaamista on kaikkialla"

Erikoishaastattelu: Kiira Korpi alkoi viime vuonna pohtia seksuaalista suuntautumistaan: "Minulla on aina ollut se tieto, että jollakin tavalla sytyn naisista" 9:55
Kiira Korpi kertoi MTV Uutisten erikoishaastattelussa maaliskuussa 2023, miten tajusi, ettei ole hetero.

Sara Sieppi puolusti Kiira Korpea, jonka esikoisrunokirja on saanut osakseen kritiikkiä.

Entinen taitoluistelija Kiira Korpi julkaisi taannoin esikoisrunokirjansa, joka kantaa nimeä Hyppää vaan! (Otava). Helsingin Sanomien kriitikko Arttu Seppänen antoi oman arvionsa uutuusteoksesta tiistaina 21. maaliskuuta julkaistussa kirja-arvostelussaan.

– Teos on surkea runokirja. Sen sanominen tuntuu hieman epäreilulta, sillä ei ole ensisijaisesti Korven syy, että kirja on julkaistu. Nämä runot perustuvat ajatukseen, että kun sivulle lisää vähän sanoja, niin niistä tulee automaattisesti runoja, Seppänen kirjoittaa Helsingin Sanomissa julkaistussa kritiikissään.

Seppäsen kynäilemä kirja-arvostelu on saanut laajaa huomiota ja herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Muun muassa anonyymissä viestipalvelu Jodelissa kommentoijat ovat sekä puolustaneet että vastustaneet Seppäsen kirjoittamaa arviota.

Myös sosiaalisen median vaikuttajana ja ex-missinä tunnettu Sara Sieppi kommentoi kohuttua kirja-arvostelua omassa Instagram-tarinassaan. Hän jakoi tarinaansa Helsingin Sanomien verkkosivuilta napatun kuvakaappauksen, jossa näkyy Seppäsen kirjoittaman kirja-arvostelun otsikko.

– Selasin Helsingin Sanomien uutisia ja tää on niin surullista, millaisia juttuja media tekee. Sitä saa sitten ihmetellä, miksi nettikiusaamista on kaikkialla, kun otsikotkin on nykyään tällaisia, Sieppi kirjoittaa.

– Annetaan ihmisten tehdä runokirjoja. Jos et tykkää, älä lue. Mut älä kiusaa, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat