Sara Sieppi jätti arjen hektisyyden ja suuntasi viidakkoon – uutuussarjan rankkuus yllätti: "Ehkä lähdin vähän lomalle sinne"

2:02
Tästä Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -sarjassa on kyse!

Hektiseen arkeen tottunut Sara Sieppi yllättyi Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -kisan rankkuudesta. 

Suosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here -seikkailurealityn Suomi-versio Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa tammikuussa Maikkarilla. Ohjelmassa 15 julkisuudesta tunnettua henkilöä kisaa äärimmäisissä olosuhteissa keskellä viidakkoa samalla kasvattaen hyväntekeväisyyspottia. 

Yksi Argentiinan viidakkoon lähteneistä kisaajista on sosiaalisen median vaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi.

– Oli ikimuistoinen ja hieno kokemus, mutta mäkin olen aika monessa sopassa keitetty, että menee muiden mukana. Mutta oli tosi rankka kokemus, varmaan rankin missä olen koskaan ollut, Sieppi kuvailee. 

Sieppi on ollut lukuisissa ohjelmissa mukana vuosien varrella, mutta keskelle viidakkoa meno ilman mitään, kuitenkin oli henkisesti rankkaa. 

– Ehkä mä lähdin vähän lomalle sinne, pois kaikesta hektisyydestä ja se olikin aika pysäyttävä kokemus. 

Hän kuvailee päivien viidakossa olleen pitkiä. Tekemättömyys ja leirillä oleminen osoittautui haastavimmaksi kokemuksessa.

– Oma arki on tosi hektistä, mun elämässä tapahtuu paljon asioita koko ajan ja yhtäkkiä kaikki riisutaan sulta pois ja pitää vaan olla. Se oli itselle tosi erikoista, hän summaa. 

Sieppi paljastaa ystävystyneensä viidakossa muiden kisaajien kanssa, erityisesti Kerttu Rissasen

– Tiesin Kertun, mutta en tuntenut häntä aikaisemmin. Hänen kanssaan tuli iso ystävyys sitä kautta, Sieppi kertoo. 

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tammikuussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja