Sara Siepiltä kysyttiin kauneusleikkauksista – kertoo, ettei hänen kasvoilleen ole tehty mitään: "En sano, etteikö koskaan..."

Sara Sieppi vastasi faniensa kysymyksiin Instagramissa. 

Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi piti faniensa iloksi sunnuntai-iltana Instagramissa Question and Ask -kyselyn, jossa häneltä sai kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Videot säilyvät Stories-osiossa 24 tuntia niiden julkaisusta. Näet ne täältä

Jouluihmiseksi vannoutuneen Siepin seuraajia kiinnosti jouluun liittyvät asiat, mutta myös henkilökohtaisen elämän kiemurat. 

Sieppi ei ole kertonut  julkisuudessa tapailevansa tai seurustelevansa sitten vuoden 2018 syksyn, kun hän erosi Roope Salmisesta

Tänä syksynä Seiska-lehti yhdisti Siepin nuoreen popartisti Lucakseen, mutta missikaunotar tyrmäsi täysin suhdehuhut MTV Uutisille. 

Eräs seuraajista on kiinnostunut tietämään, että tapaileeko Sieppi tällä hetkellä ketään. 

– Tämä on selkeästi sellainen, joka kiinnostaa, mutta en mä tiedä, Sieppi sanoo ja iskee silmää kameralle. 

Someseuraajia kiinnostaa myös tietää, onko Siepille tehty koskaan kauneusleikkauksia tai onko hän ottanut pistoshoitoja. 

– Ei ole naamalle tehty yhtään mitään. Olen saanut kuulla, että huulia olisi täytetty, on nostettu poskipäitä,  mutta ei ole viel tehty mitään. En sano, etteikö koskaan, äiti on varmaan kauhuissaan siellä, mutta vielä en halua mitään tehdä. Sieppi toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat