Sanna Marin yllätti – saapui Emma-gaalaan upeana Markus-puolisonsa kanssa: "Pyrimme siihen, että aina aika ajoin voisimme viettää yhdessä iltaa"

Sanna Marin ja Markus Räikkönen nähtiin Emma-gaalan kutsuvieraiden joukossa.

Pääministeri Sanna Marin nähtiin perjantaina 6. toukokuuta Emma-gaalan punaisella matolla, jonne hän saapui yhdessä puolisonsa Markus Räikkösen kanssa. Tulevat päivät ja viikot ovat eduskunnalle merkittäviä, sillä pian ratkeaa hakeeko Suomi Nato-jäsenyyttä. Kiireistä huolimatta Marin kertoi Emma-gaalassa halunneensa itse osoittaa arvostustaan myös suomalaiselle musiikille. 

– Kyllä kaikki tietenkin hoidetaan, mutta tänään olen juhlimassa suomalaista musiikkia ja se ansaitsee myös tunnustusta ja arvostusta, se on arvokas asia. 

Marin kertoi uskovansa, että musiikki ja varsinkin Euroviisujen kaltaiset tapahtumat ovat tässä maailmantilanteessa erittäin merkittäviä valonpilkahduksia Euroopassa, jossa turvallisuustilanne on muuttunut Venäjän hyökättyä Ukrainaan 24. helmikuuta. Sota Ukrainassa jatkuu yhä. 

Musiikin ystävänä tunnettu Marin ei itse suostunut paljastamaan, kuka on tällä hetkellä hänen suosikkinsa suomalaisista artisteista. Myöskään Markus Räikkönen ei suostunut kertomaan asiaan omaa kantaansa. Yhden mieleenpainuvimmista keikoista Marin kertoi kokeneensa Tampereen Ratinalla takavuosina, jolloin hän näki siellä yhdysvaltalaisbändi Red Hot Chili Peppersin.

Marin ja Räikkönen nähdään harvoin edustamassa yhdessä. Pääministeri kertoi, että kiireistä huolimatta he pyrkivät siihen, että voivat aika ajoin järjestää toisilleen laadukasta pariskunta-aikaa. Pariskunta meni naimisiin elokuussa 2020. 

– Kyllä me pyrimme siihen, että aina aika ajoin voisimme viettää yhdessä iltaa, käydä syömässä tai järjestää lastenhoitaja ja tehdä ihan pariskuntana asioita. Mutta aika paljon meidän arki pyörii töiden ja sitten perheen ympärillä, meillä on 4-vuotias tytär joka tietenkin on meidän silmäterämme, Marin kertoi. 

Monin tavoin poikkeuksellisen pääministerikautensa aikana Marin on pyrkinyt huolehtimaan myös aktiivisesti omasta jaksamisestaan. Yksi tärkeimmistä keinoista tähän pääministerille on urheilu. 

– Eilenkin oli pitkä, pitkä työpäivä. Aamulla lähdettiin Varsovaan Puolaan ja siellä oli tällainen Ukrainan tukiapu-konferenssi ja sieltä kun tulin takaisin, niin kävin hakemassa nopeasti nämä housut, menin vielä yhteen kokoukseen ja illalla ehdin vielä juoksulenkillekin ja lukemaan tytölle iltasadun. 

Katso koko live Emma-gaalasta tästä:

Hyppää mukaan Emma-gaalan tähtiloisteeseen – katso tunnelmia punaiselta matolta! 54:54


Lue myös:

    Uusimmat