Samuli Edelmann: Rukoilen joka päivä

Lauantaina Helsingin Johanneksenkirkossa esiintyneen Samuli Edelmannin välit yläkertaan ovat kunnossa.

Helsingin Johanneksenkirkko täyttyi lauantaina kuulijoista, kun lavalle nousivat muun muassa Cheek, Samuli Edelmann, Anna Puu ja Teleks. Samuli Edelmann oli pyytänyt konsertin avaajaksi ystävänsä Jari Sarasvuon, joka puhui kirkkoyleisölle elämästä, nautinnoista, ilosta ja hengellisyydestä.

– Meitä yhdistää itsensä haastaminen ja kehittäminen. Olen ollut Jarin valmennuksessa vuosina 2004–2005. Siitä oli apua, Edelmann kertoi lauantaina.

Maltalla vakituisesti asuva Edelmann on viettänyt perheineen joulun Suomessa. Tällä hetkellä Samulilla ei ole kuvauksia meneillään, vaan hän on viettänyt aikaansa lomailun merkeissä.

Kirkkokonserttien tunnelmasta pitävä näyttelijä-laulaja käy vapaa-ajallaankin kirkoissa "silloin tällöin".

– Kyllä minä rukoilen joka päivä. Raamatun Vuorisaarnassa on ydin ja kauneus, hän vastaa uskonnollisuutta koskevaan kysymykseen.

– Hengellisiin hurmioihin en usko, sillä niitä seuraa aina krapula. Yritän välttää haippeja, ja ihmettelen elämää nöyränä, sillä ymmärrän, etten ikinä tavoita täydellistä rakkautta, Edelmann pohtii.

Hyväntekeväisyyskonsertin yleisössä istui myös Samulin Laura-vaimo yhdessä lapsien kanssa. Pappa Fest ry:n ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteistyössä järjestämän konsertin tuotot lahjoitetaan lasten- ja nuorten mielenterveystyöhön.

Lue myös:

    Uusimmat