Samsung-kelloihin uusi musiikkipalvelu

Samsungin älykelloihin on julkaistu uusi musiikkipalvelu, Tidal. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Tidal tulee käytettäväksi älypuhelinten lisäksi myös älykelloilla.

Tidalin koko musiikkikirjasto tulee käytettäväksi myös älykellosovelluksella, jolla haluamansa kappaleet voi tallentaa myös offline-kuuntelua varten. Suoratoistopalvelun kirjastossa on yli 59 miljoonaa kappaletta ja ”asiantuntevasti luotuja” soittolistoja eri tunnetiloihin ja tapahtumiin. Samsungin älykelloille julkaistava sovellus ehdottaa käyttäjilleen etenkin liikunnalliseen harjoitteluun tarkoitettuja soittolistoja, sillä useimmat älykellojen omistajat käyttävät sovelluksen luojien mukaan laitteitaan treenien yhteydessä.

Tidalin älykellosovellus on nyt saatavilla seuraaville Samsungin älykelloille:

  • Samsung Galaxy Watch
  • Samsung Gear Sport
  • Samsung Gear S2 ja Gear S3
  • Samsung Gear Fit 2 ja Gear Fit 2 Pro

Tidal perustuu maksulliseen tilaukseen, mutta sovelluksen Galaxy Apps -palvelun kautta lataavat saavat kolmen kuukauden ilmaisen Tidal Premium -kokeilun. Lisätietoja tarjouksesta on saatavilla Tidalin verkkosivuilla.

Myös Apple Watch saa tulevaisuudessa varmuudella Tidal-sovelluksen valikoimiinsa. Lisäksi Wear OS -muunnelma suoratoistopalvelusta lienee sekin tekeillä, vaikka virallista vahvistusta asialle ei olekaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja