Mainos

Samsung julkaisi uuden puhelimen, mutta sinä et voi saada sitä

Oletko odottanut uuden Samsung Galaxy Note 8 -puhelimen saapumista? Joudut valitettavasti pettymään, sillä huippupuhelin ei ole tulossa kauppoihin.

Ensimmäisen kerran syksyllä julkaistun Galaxy Note 8 -huippupuhelimen uusi versio julkaistiin tällä viikolla. Uutuuspuhelinta aiotaan painaa vain 4 000 kappaletta, mutta suurimmalla osalla ihmisistä ole mitään mahdollisuutta päästä käsiksi erikoispainokseen. Uusi Galaxy Note 8 -puhelin on nimittäin vain olympiaurheilijoiden saatavilla.

Etelä-Korean Pyeongchangin talviolympialaisiin helmikuussa osallistuvat urheilijat ja henkilökuntaa saavat ainoastaan uusia Samsungin limited edition -puhelimia itselleen – ilmaiseksi. Samsungin mukaan uutuuspuhelimet auttavat tukemaan tapahtumaa ja urheilijat ja heidän henkilökuntansa voivat tuntea itsensä yhdistyneiksi.

Vaikka talviolympialaisiin ei olisikaan osallistumassa ja uutuuspuhelin jäisi siksi sivusuun, ei hätää: uusi versio ei eroa tavallisesta Galaxy Note 8 -puhelimesta merkittävästi. Ainoa oikea ero on väri: puhelin on talvisen valkoinen ja siinä on olympialaisten logo.

Olympialaisten erikoisversioon on myös valmiiksi ladattu muutamia olympiateemaisia taustakuvia sekä sovelluksia, joiden uskotaan olevan urheilijoille hyödyllisiä.

Olympialaisten yhteistyökumppanina toimiva Samsung on jo aiemminkin jakanut puhelimia ilmaiseksi urheilijoille. Erikoispainoksen Galaxy S7 Edge-puhelimia annettiin urheilijoille Rion olympialaisissa vuonna 2016.

Lähteet: Hellogiggles, CNN

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.