Mainos

Samsung Gear S3 -kellot myyntiin Suomessa 2. joulukuuta alkaen

Samsungin elo-syyskuun vaihteessa IFA-messuilla julkistama Gear S3 -älykello tulee myyntiin Suomessa 2. joulukuuta alkaen. Gear S3 tulee myyntiin kahtena eri mallina: urheilullisempi Frontier ja hienostuneempi Classic.

Gear S3:t toimivat aiempia Samsungin kelloja paremmin omillaan. Niissä on sisäänrakennettu GPS, sykemittari, kaiutin ja mikrofoni sekä 4 gigatavun tallennustila, mikä mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen ja sen, että omaa musiikkia voi tallentaa suoraan kelloon. Lisäksi mukana on Bluetooth Low Energy -tuki, jopa 4–5 päivän akkukesto ja Glove Mode -tila, joka mahdollistaa kellon käytön käsineillä kylmän tullen.

Muista älykellojen näytöistä poiketen Gear S3:ssa on Always On Display (AOD) Super AMOLED -näyttö. AOD tarkoittaa, että kellotaulu voidaan näyttää ruudulla aina täysin pimeän lepotilan sijasta. Gear S3:ssa on pyöreä kellotaulu ja sitä voi ohjata kosketuksella tai pyörivällä kellonkehällä. Nyt myös soittoihin ja ilmoituksiin voi vastata helposti koskematta kellotauluun.

Samsung Gear S3:n suositushinta on 399 euroa (Frontier ja Classic).

Frontier-versio Gear S3:sta tukisi myös suoraan itsenäisesti mobiiliverkkoyhteyksiä sen sisältämällä kiinteällä eSIMillä, mutta ainakaan toistaiseksi suomalaisoperaattorit eivät ole kertoneet tämän tuesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.