Sampo Marjomaa tehtailee uutta lyhytelokuvaprojektia: "Onkohan äiti kovin ylpeä siitä"

Tv-persoona Marjomaa: Käytän julkisuuskuvaani myös hyvään 1:56
Sampo Marjomaa vuonna 2018 MTV:n haastattelussa: "Käytän julkisuuskuvaani myös hyvään"

Sampo Marjomaalla on monta rautaa tulessa. 

Entinen Hauskat kotivideot -ohjelman juontaja Sampo Marjomaa edusti hilpeällä tuulella Kauppatorin Laituri -ravintolan kesäkauden avajaisissa. 

– Minulle kuuluu hyvää. Kesämeininkiä. Olen iloisilla mielin siitä, että koronarutto on poissa tai ainakin paussilla, viihteen monitoimimies nauraa. 

Marjomaa kertoo työstävänsä parhaillaan musiikkia, lyhytelokuvaa ja TV-sarjoja. 

– Minulla on Saint Shadow-niminen pop-projekti, jonka polkaisin alkuvuodesta käyntiin. Kävimme kuvaamassa siihen jo joulukuussa New Yorkissa musiikkivideon, mutta kuvasimme vähän aikaa sitten uuden ja se on vieläkin päräyttävämpi, Marjomaa nauraa. 

– Olen musiikkia tehnyt pitkään, joten tämä on tällainen pop-syrjähyppy, Marjomaa lisää. 

Musiikin lisäksi mies on työstänyt lyhytelokuvaa. Hän on elokuvan yksityiskohdista, esitysajankohdasta ja juonesta vaitonainen, mutta hänellä on elokuvasta oma luonnehdintansa mistä voi päätellä paljon. 

– Onkohan äiti kovin ylpeä siitä, tuskin, mutta luulen, että se uppoaa Nightwishin festariyleisöön hyvin. Siinä pääosassa ovat kosmiset jutut, ja asiat, joita aikuiset tekevät internetissä, Marjomaa heittää. 

Marjomaa käsikirjoitti ja juonsi Hauskat kotivideot -televisiosarjaa 15 vuoden ajan. Marjomaan pesti ohjelman parissa päättyi yllättäen vuonna 2020, jonka jälkeen hänellä on kertomansa mukaan ollut aikaa monipuolisempiin projekteihin.

Alun alkaen elokuvaohjaajan koulutuksen saanut Marjomaa on tehnyt musiikkia sekä toiminut tuottajana, käsikirjoittajana ja tanssijana. Marjomaan uusi lyhytelokuva ja kappale ilmestyvät kesällä. 

Lue myös:

    Uusimmat