- siikafileitä - broilerin maksaa - Demi glacea - 2 omenaa - valkoista suklaata
Antti Vahteran ja Sami Garamin menu:
Marinoidut silakat
200 g silakkafileitä 1/2 dl etikkaa 2 dl vettä
Poista silakkafileistä nahat ja laita likoamaan muutamaksi minuutiksi vesi-etikkaliemeen. Nosta silakkafileet etikkaliemestä ja valuta hyvin.
marinadi 1:
1 rkl silputtua basilikaa 1 rkl silputtua persiljaa 1 rkl oliiviöljyä 5 tl Dijon-sinappia
Sekoita kaikki aineet keskenään ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita osa silakoista marinadiin.
marinadi 2:
0, 5 dl sweet chili-kastiketta 0,5 3 oliiviöljyä
Sekoita osa silakoista kastikkeeseen. Tarkista suola ja lisää mustapippuria.
marinadi 3: