Salla kävi Kolmiodraama-kuvausten päättymisen jälkeen treffeillä Petrin kanssa – tästä syystä rakkaus ei roihahtanut

Salla kertoo, miksei hänelle syntynyt ystävyyttä syvempiä tunteita Waltteria kohtaan 1:59
Videolla Salla kertoo, miksei hänelle syntynyt ystävyyttä syvempiä tunteita Waltteria kohtaan

Sallasta kiinnostuivat Kolmiodraama-kauden aikana sekä Sami että Petri.

Kolmiodraama-kausi on tullut päätökseensä ja ohjelman lopputulos vihdoin selvillä. Waltterin huushollissa amorin nuolet eivät lennelleet, mutta Waltterin kumppaniehdokas Salla ei siitä huolimatta jäänyt kauden aikana vaille vientiä.

Sekä Petri että Sami iskivät kauden aikana silmänsä Sallaan. Salla kertoi joulukuussa MTV Uutisille, että hänelle kauden suurin käänne olivat Kolmiodraama-porukan kolmannet bileet, joissa ihmisten välille syntyi sutinaa ristiin ja rastiin. Tuolloin Sami ja Petrin osoittivat kiinnostusta häntä kohtaan.

– Se oli vähän häkellyttävä vaihe ja pisti koko pakan sekaisin, hän kertoi.

Kyseisenä iltana kuvausryhmän poistuttua paikalta miltei koko Kolmiodraama-porukka suuntasi jatkamaan iltaa läheiseen baariin. Salla kävi illan aikana syvällisiä keskusteluja sekä Samin että Petrin kanssa.

– He ilmaisivat tunteensa minua kohtaan ja molemmat halusivat keskustella kanssani aika syvällisestikin. Yllätyin siitä, miten paljon heillä oli minulle asiaa ja kuinka syvällisiä he halusivat kanssani keskustella, Salla muisteli.

Illan myötä Salla huomasi pitävänsä kovasti niin Samista kuin Petristäkin. Iltaa ei vietetty draamavapaasti, vaan yhteinen ihastuksenkohde loi kitkaa Samin ja Petrin välille.

– Se oli kokonaisuudessaan haastava pala käsitellä. Siinä tuli ehkä sellainen dynamiikka, että osa oli team Petri ja osa team Sami. Minusta tuntuu, että minun piti ihan hakea, että ketä kohtaan minulla on tunteita vai onko ketään, Salla kertasi. 

Salla meni ohjelman lopussa treffeille Petrin kanssa. Kaksikko kävi muutaman kerran yhdessä ulkona, mutta Sallalle ei kuitenkaan loppupeleissä herännyt Petriä kohtaan niin romanttisia tunteita, että tilanne olisi edennyt treffeillä käymistä pidemmälle.

– Petri on aivan ihana ja olisi varmasti kohdellut minua kuin prinsessaa ja kohtelikin, mutta koin haastavaksi ehkä sen meidän ikäeromme ja tietyllä tavalla todella erilaiset elämäntilanteemme. Juttelimme tästä lopulta Petrin kanssa ja oletettavasti hänkin ymmärsi, Salla kertoi.

Salla kävi kuvausten päätyttyä läpi välejään myös Samin kanssa. Hän kertoi miehen olleen hyvin ymmärtäväinen hänen ajatuksiaan kohtaan. 

Salla kuvailee Kolmiodraama-kokemuksen olleen hänelle mieleinen.

– Oli ehkä itseään haastavaa lähteä yhtäkkiä muuttamaan yhteen vieraan ihmisen kanssa, mutta yllätyin, kuinka hyvin sopeuduimme yhteiseloon ja asumiseen. Vielä kun Sanni hyppäsi meidän messiin, niin meillä oli kolmestaan todella mukavaa, hän kertoo.

Sallalle kaikkein läheisimmiksi ohjelmasta jäivätkin Sanni ja Waltteri.

– Minusta tuntuu, että erityisesti Sanni on ihan kuin sielunsiskoni. Hänestä tuli todella läheinen. Meillä klikkasi heti loistavasti, kun Sanni muutti taloon. 

Yllä olevalla videolla Salla kertoo, miksei hänelle kehittynyt ystävyyttä suurempia tunteita Waltteria kohtaan.

Kaikki Kolmiodraama-jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Katsomosta löydät myös kaikki jaksot MTV Uutisten Koukussa Kolmiodraamaan-vodcastista.

Lue myös:

    Uusimmat