Mainos

Salla herää ruumishuoneelta, Paula teljetään hauta-arkkuun – vain Salkkareissa voi tapahtua tällaista

Mitä jännittäviä, hauskoja, surullisia ja joskus jopa hieman epärealistisiakin kohtauksia 18-vuotias Salatut elämät on pitänyt sisällään? Kokosimme viisi ikimuistoista käännettä.

Supersuositun Salatut elämät -sarjan 18. kauden päätösjakso nähtiin MTV3-kanavalla tiistaina 13.6. Kausi päättyi verisesti, kun Karin autokorjaamolta löytyi ruumis.

Salatuissa elämissä on nähty vuosien varrella mitä dramaattisempia kohtauksia. Moni sarjan faneista tietääkin sanonnan "vain Salkkareissa". Muistatko vielä nämä ikimuistoiset Salkkarit-hetket vuosien varrelta? 

Camilla pakenee omista häistään helikopterilla

Vuosisadan romanssi sai päätöksensä vuoden 2004 päätösjaksossa, kun Camilla Mustavaara (Nora Rinne) jätti Ken Ojalan (Aleksi Sariola) alttarille hyisevin katsein.

Camilla paljasti koko hääseurueen edessä Kenin pettäneen häntä ja otti kirjaimellisesti jalat alleen sännäten helikopterille, joka kuljetti hänet ulkomaille. Viimeinen kuva Camillasta painautui Kenin verkkokalvoille punaisessa leningissä ja korkeissa koroissa.

Salla herää henkiin kuolleista 

Kahdeksan vuotta sitten kesällä 2009 Salkkarit päättyivät siihen, kun Ismo Laitelan (Esko Kovero) ja Salla Laitelan (Hanna Kinnunen) hääjuhlissa ravintola Kentauri räjähti.

Räjähdyksessä Sallan luultiin kuolleen, mutta kuin ihmeen kaupalla, hän heräsi henkiin ruumishuoneelta. Kuin Prinsessa Ruusunen, Salla avasi silmänsä heti Ismo Laitelan suudeltua "menehtynyttä" puolisoaan. 

Paula teljettiin hauta-arkkuun

Samassa kevään 2009 päätösjaksossa mielenterveydeltään järkkynyt Eero Vaalanne (Teemu Lehtilä) kidnappasi Paulan (Johanna Nurmimaa) ja lukitsi tämän maakellariin.

Eero rakennutti arkun suojellakseen Paulaa kaksoisveljeltään Aarolta. Eero johdatti Paulan Aaron haudalle, jossa hän tyrmäsi odottavan äidin ja piilotti sen jälkeen tämän verstaan alle piiloon. 

Lasse Sievinen (Timo Jurkka) löysi Paulan verstaan alta juuri kun synnytys oli alkanut. Lapsi selvisi vaurioitta synnytyksestä Lassen toimittua ansiokkaasti kätilönä keskellä metsää. 

Jenni vaihtaa vastasyntyneet keskenään

Salkkareissa on vuosien aikana nähty parinvaihdon lisäksi eriskummallinen vauvojen vaihto. Vuoden 2011 päätösjaksossa Jenni Vainio (Anu Palevaara) vaihtoi Ossi Puolakan (Sami Sarjula) ja Cindy Rintalan (Mia Ehrnrooth) sekä Sebastian Vuorelan (Jarkko Nyman) ja Isabella Holmin (Kirsi Ståhlberg) vauvat keskenään synnytysosastolla.

Pariskunnat eivät huomanneet heti vauvojensa vaihtumista. Jennin petos paljastui vasta, kun Isabellan ja Sebastianin (oikeasti Ossin ja Cindyn) lapsi kiidätettiin teho-osastolle ja hän menehtyi.

Kidnapatut syöksyvät yksityiskoneella Siperiaan

Vuoden 2013 kauden päätösjakso on varmasti jäänyt monelle salkkarit-fanille mieleen, kun Taalasmaan Seppo (Jarmo Koski) voitti arvonnassa matkan Havaijille. Romanttinen reissu ei päättynyt suunnitelmien mukaisesti.

Kaikessa komeudessaan koko Kuulan perhe, Helena (Anneli Ranta), Sebastian (Jarkko Nyman), Sergei (Tero Tiittanen) ja Peppi (Sara Parikka) sekä Taalasmaan Seppo ja Isabella Holm (Kirsi Ståhlberg), kidnapattiin lentokoneeseen. Yksityiskone syöksyi Siperiaan. 

Kaikki selvisivät kuin ihmeen kaupalla hengissä. Peppi onnistui jopa synnyttämään lapsensa vanhaan puutalossa ilman minkäänlaista kipulääkitystä tai kätilöä.

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa ruutuun uusin jaksoin syksyllä. Sillä välin voit nauttia Pihlajakadun tuhmat tädit 2 -kaudesta MTV Katsomossa!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.