Salkkarit-tähdet ovat tottuneet monenlaiseen palautteeseen: "Välillä fakta ja fiktio menee sekaisin"

Salkkarit-tähdet ovat tottuneet monenlaiseen palautteeseen – toisinaan fakta ja fiktio menee sekaisin 9:51
Katso video! Salkkarit-tähdet vierailivat Huomenta Suomessa keskustelemassa netin keskustelukulttuurista ja saamastaan palautteesta

Salatut elämät -suosikkisarja herättää katsojissa monenlaisia tunteita.

Salatut elämät-tähdet Tiia Elg, Tuuli Mattila, sekä Sami Uotila  vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa keskustelemassa netin keskustelukulttuurista ja julkisuuden varjopuolista.

Suositun sarjan näyttelijäkonkarit ovat tottuneita saamaan erilaista palautetta esimerkiksi sosiaalisen median kautta. Tiia Elg toteaa, että julkisessa työssä on aina kaksi puolta. Palautetta ja kommentointia pitää olla valmis ottamaan vastaan.

– Kommentointia riittää, koska sarja herättää tunteita. Välillä fakta ja fiktio menee sekaisin, Elg sanoo.

Sami Uotila komppaa ja kertoo, että koska hänen hahmonsa on pahis, niin se antaa tietynlaista suojaa.

– Tottakai välillä tulee jotain ilkeää kommentointia, mutta pääsääntöisesti on niin, ettei mitään ikävää tule. Itselläni balanssi on plussan puolella, mitä liittyy sarjan suosioon ja huomioon mitä me näyttelijät saamme, Uotila kertoo.

Tuuli Mattilan mukaan palaute kulkee usein rinnakkain juonilinjojen mukaan.

– Jos hahmoni Susu tekee jotain, mistä katsojat eivät tykkää, niin kyllä sen saa tuta kommenteissa. Itse koen, että se on hyvä, että sarja herättää tunteita ja ihmiset eläytyvät niin vahvasti siihen maailmaan, Mattila pohtii.

Meneekö näyttelijöiden saama palaute ihon alle ja minkä ikäiset fanit palautetta antavat? Katso Salkkarit-tähtien koko haastattelu jutussa olevilta videoilta!

Salatut elämät -sarjan tähdet & verkon keskustelukulttuuri 8:14

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat