Mainos

Salkkarit-tähdet odottavat syksyn käänteitä innolla: "Maailma muuttuu ja Ismo sen mukana"

Salatut elämät -sarjan tähdet kertoivat syksyn kuulumisiaan MTV Uutisille.

MTV Uutiset tapasivat Salatut elämät -sarjan näyttelijöitä Skam-musikaalin kutsuvierastilaisuudessa. Paikan päällä olivat sarjasta tutut Esko Kovero (Ismo Laitela), Irina Vartia (Monica Mustavaara) sekä Pablo Ounaskari (Ressu).

– Syksy on lähtenyt värikkäästi liikenteeseen. Pikkuhiljaa on palattu jälleen Ismon maailmaan, Esko Kovero toteaa kulttuuritalo Martinuksen aulassa.

Näyttelijä kertoo, että Ismo Laitelan elämässä on jälleen uusia sattumuksia luvassa. Kovero sanoo olevansa yllättynyt, miten yhdestä hahmosta tuli hänen elämäntyönsä.

– Maailma muuttuu ja Ismo sen mukana, Kovero naurahtaa.

Ressun roolista tutuksi tulleen Pablo Ounaskarin elämä pyörii työn ja opintojen ympärillä. Kallion lukiossa opiskeleva näyttelijä valmistautuu jo ensi kevään kirjoituksiin.

– Vähän jännittää, mutta sen (kirjoitusten) eteen pitää nähdä vaivaa, Ounaskari toteaa.

Irina Vartia vuorostaan paljastuu Skam-faniksi. Hän on erittäin innostunut, että musikaalissa esiintyy aidosti nuoria näyttelijöitä.

Vartian esittämä Monica Mustavaara tekee paluun Pihlajakadulle. Luvassa on hahmon tapaan kiintoisia käänteitä. Paluu tuttuun työyhteisöön oli Vartian mielestä helppoa.

– He (työryhmä) ovat opettaneet lempeää suhtautumista omaan tekemiseen ja olen saanut työkavereiltani paljon kannustusta.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja